Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Logitech G403 Prodigy Kablolu Oyuncu Mouse Satın Al 27 Temmuz 2020 02:52 1 1 SATILIK Logitech G403 Prodigy Kablolu Oyuncu Mouse Logitech G403 Prodigy Kablolu Oyuncu Mouse08.06.2018 tarihinde hepsiburadadan alındı. Çoğunlukla cs go için mousepad üzerinde kullanıldı. Çalışmasında bir sorunu yok. Kutusu içinden çıkan ağırlığı mevcut. Sadece sağ tarafın lastik tarafında hafif aşınma var. Kullanırken hissedilmiyor bile. Resim çekmeye çalıştım. İsteyene daha detaylı resimler atabilirim. Rgb aydınlatma.Pixart PMW3366 SensörPazarlık düşünmüyorum. Zaten bu seviye bir ürün için uygun fiyat verdiğime inanıyorum. Düzce'den elden teslim. İl dışına havale sonrası kargo. Malum süreçten ötürü alkol ile dezenfekte edilip kutulandı.Her türlü iletişim için P.M lütfen.Gamepower warlock red switch klavye ile takas olabilir. Fiyat : 150 TL Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sapphire rx 580 8gb pulse 2800 TL i5-4460 İşlemci + H81M-S2PV Anakart + 2x4GB DDR3 Bellek Referans İlanı SATILDI i5-4460 İşlemci + H81M-S2PV Anakart + 2x4GB DDR3 Bellek SATILIK Logitech G403 Prodigy Kablolu Oyuncu Mouse