Şimdi Ara

Satılık Logitech G502 Proteus Spectrum RGB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Yurtdışından getirdiğim fakat bir türlü alışamadığım G502 mouse'u satıyorum. Oyun bile oynayamadım. Elime çok küçük geldi.
    Herşeyi tamdır. Fiyat: 250tl. Kargo benden.
    Kocaeli, izmit, gebzeden elden teslim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayırlı satışlar dileyerek fiyatın normal olduğunu da belirtmek istiyorum.

Öte yandan 1.90 boyunda birisi olarak G502'nin küçük geldiği bir ele ne alacağını da merak ediyorum hocam. Şaka bir yana boyut olarak gayet büyük bir mouse ama cidden alternatifin varsa duymak isterim. Kürek gibi eller var bende de ve daha ergonomik bir cihaz varsa ben de düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Öncelikle hayırlı satışlar dileyerek fiyatın normal olduğunu da belirtmek istiyorum.

Öte yandan 1.90 boyunda birisi olarak G502'nin küçük geldiği bir ele ne alacağını da merak ediyorum hocam. Şaka bir yana boyut olarak gayet büyük bir mouse ama cidden alternatifin varsa duymak isterim. Kürek gibi eller var bende de ve daha ergonomik bir cihaz varsa ben de düşünebilirim.
    Teşekkürler :)
    Aslında ellerim çok büyük değil hocam, bu mouse bana dar geldi açıkçası. Geçen gün mediamarkt'a gittim modellere bakmak için, Razer Naga çok rahat geldi bana. DeathAdder ve hatta Stealseries Rival serisi bile daha iyi oturdu elime. Bunlar hep Microsoft Sidewinder mouse yüzünden oldu, eskidendir bu modeli kullanıyorum, tuşu bozulduğu için yeni mouse alayım dedim, G502'nin yorumlara bakarak da denemeden aldım, alışırım diye düşündüm ama yok olmuyor maalesef. İş yerinde de mesela Logitech G720 kullanıyorum, arka kısmı şişkin olduğu için sıkıntı olmuyor. Sanırım FPS mouse'lar bana göre değil.

• Sidewinder ürünleri sanırım herkesin damağında kalan bir tat olarak tarihte yerini aldı hocam. Bahsettiğiniz mouseları inceleyeceğim. Özellikle Naga'nın değişebilir yan panelli mouseu dikkatimi çekti. Teşekkürler.

Not: Ben de iş yerinde G602 kullanıyorum. G502'den aşırı farkı yok ama sanki biraz daha rahat ona göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.