Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ Satın Al 13 Haziran 2018 17:34 1 1 EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ Merhaba,EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB ekran kartımı satıyorum. İş yoğunluğundan dolayı haftada bir gün ya kullandım ya hiç kullanmamışımdır. Tertemiz, kutusundaki yapışkanlar ve hediye poster bile duruyor, resimlerde görülebilir. Elden satış tercihimdir, sisteminizde deneyip test edip satın alabilirsiniz. Kargo önce ödeme olacak şekilde olabilir, orjinal kutusunda olduğu için taşımada sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. İyi alışverişler. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thrustmaster T300 RS GT Edition + TH8A Vites Satılık Logitech G502 Proteus Spectrum RGB EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ Asus DSL-N16U Modem - Garantili