Şimdi Ara

Satılık Logitech - G915 Klavye - G603 Mouse - G Pro X Wireless Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye & Mouse Set Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Logitech - G915 Klavye - G603 Mouse - G Pro X Wireless Kulaklık

Merhabalar,

Aşağıda belirtilen ve linkteki ürünler satılıktır. 3 üründe 15 Nisan 2022 tarihinde Trendyol üzerinden alınmıştır. Taşınırken de ürünleri satmaya niyetlendim ancak uğraşmak zor geldiğinden vazgeçmiştim.

Ürünler 2. yıllarına yaklaşamakla beraber,

Mouse; Her akşam masa üzerinde mousepadsiz kullanılıyor. Kendisi ve kutusu bulunmaktadır.

Klavye; Toplamda 6 ay kullanılmamıştır. Kendisi, kutusu ve şarj için bağlantısı kablosu bulunmaktadır.

Kulaklık; Toplamda 2 ay kullanılmamıştır. Kendisi, kutusu, bir takım ekstra kulak padi(deri galiba) ve şarj için kablosu bulunmaktadır.

Klavye ve kulaklık kenarda durmaktan tozlanmışlardı. 2-3 gündür bir sorunları var mı diye kullandım ancak sorunsuz çalışıyorlar.

Logitech G915 Klavye INT Layout Clicky Switches | 3750 TRY

https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-keyboards/g915-low-profile-wireless-mechanical-gaming-keyboard.920-009111.html

Logitech G Pro X Wireless Kulaklık | 4750 TRY

https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-audio/pro-x-wireless-headset.981-000907.html

Logitech G603 Mouse | 1000 TRY (Mouse'ı tek satmayı düşünmüyorum)

Üçünü alıp, beni tek seferde kurtarırısanız 8.750 TRY'ye bırakırım.

Bostancı/Istanbul civarlarından elden teslim. İstanbul dışı alışverişler önce para, sonra kargo şeklinde (kargo size ait) şekilde gerçekleşir.

Herhangi bir sorunuz PMden irtibata geçebilirsiniz.

İyi forumlar

Ömer

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• G915 hala satılık mı bide TKL mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.