Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILIK) LOGITECH G935 WIRELESS KULAKLIK Satın Al 1 Aralık 2022 17:09 1 1 (SATILIK) LOGITECH G935 WIRELESS KULAKLIK Herkese Merhaba;Logitech G935 model kulaklığımı farklı bir model kullanıyor olmam dolayı satıyorum. Cihazı forumdan sıfır yurtdışı olarak almıştım. Toplasanız 20 saat kullanmadım 2-3 defa şarj etmişimdir. Kutusu ve içeriği eksiksiz. Kozmetik olarak hiç bir hatası yok. Hem pcde hem ps konsollarıyla wireless olarak kullanılabiliyor.Garantisi mevcut değil.Fotoğraflar temsili olup düşünen arkadaşlara wptan kendi fotolarını gönderebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - COD MODERN WARFARE 2 - BATTLE NET KOD 400₺ (SATILIK) LOGITECH G935 WIRELESS KULAKLIK (SATILIK) COD MW 2019 + COLD WAR TEK HESAP Evga Rtx 3080 Ftw Ultra + i7 9700K Komple Kasa