Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3300 TL - Satılık Switch Hesabı - Oyunlu ve Üyelikli Satın Al 23 Kasım 2024 22:54 1 1 3300 TL - Satılık Switch Hesabı - Oyunlu ve Üyelikli 2022 Yılından bu yana kullandığım ve içerisinde oyunlar bulunan hesabımı satıyorum. Yeni bir mail ile güncelledim, şifreyi değiştirdim. Satın alan kişinin kendisi yeniden şifre koyar.2 pound değerinde nintendo gold birikmişi vardır.Mart 2025 tarihine kadar devam eden online üyelik vardır.Oyunları ve sıfır fiyatlarını yazacağım ve en son en alta kendi istediğim fiyatı yazacağım.İçerisindeki oyunlar:- Super Mario Maker 2 - (sıfırı 50 pound)- Metroid Prime Remastered (sıfırı 35 pound)- Portal 1 ve Portal 2 (sıfırı 13 pound)- NBA 2K23 (sıfırı 5 pound)- Sine Mora EX (sıfırı 25 pound)- Sonic Forces (sıfırı 35 pound)- Adams Venture Origins (18 pound)- Ghostbuster Video Game Remastered (30 pound)- geriye kalan 5 aylık online üyelik---- Sıfırları toplamda 211 pound yaklaşık olarak (9 bin 350 TL) ----FİYAT: 3300 TL Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AMD AM4 Stok Soğutucu - KUTULU ALINIK - Xbox Gold Rush Edition Gamepad 3300 TL - Satılık Switch Hesabı - Oyunlu ve Üyelikli TP-Link AC600 Wireless USB Adaptör