Şimdi Ara

Satılık Lvl 66 Full Str glavier(Ssli)Hercules

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• phy balance ve hp den itemlere ozzenilmedigi gorunuyor inş satarsın ben 150 ye satamadım full itemli hala alıcı bekliyor bırakacam oyunu sabaha uni sonucları acıklancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

phy balance ve hp den itemlere ozzenilmedigi gorunuyor inş satarsın ben 150 ye satamadım full itemli hala alıcı bekliyor bırakacam oyunu sabaha uni sonucları acıklancak

ee server yeni olduğundan bunlarla kimse uğraşmıyor. son sete saklıyor herkes.
  • quote:

Verilen ilanlar altında , iğrenç, tiskinç, ne biçim char bu, fiyat fena kazık vb yorumlar direk silinecek, bu yorumların sahbi ceza puanları veya uzaklaştırmayla ödüllendirilecektir. Hep dediğm gibi alan alsın, almayan tezgahın önünü kapamasın.

nomad bi el atar inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

quote:

Verilen ilanlar altında , iğrenç, tiskinç, ne biçim char bu, fiyat fena kazık vb yorumlar direk silinecek, bu yorumların sahbi ceza puanları veya uzaklaştırmayla ödüllendirilecektir. Hep dediğm gibi alan alsın, almayan tezgahın önünü kapamasın.

nomad bi el atar inş

• upppp plss
  • hadi bu da benden olsun

tavsiyem charın daha kolay satılması icin 7dg relere biraz str bas

anlatmak istediim galericiler arabayı satarken yıkarlar yaglarlar soyle bi guzel cila atarlar araba kulusturse bile parlayınca bi hoş gorunur alıcının gozleri kamasır satman kolaylasır
  • Saolda server yeni daha 7 degre itemlere nie str basammki ?? son sete basarım
  • uppppp 150ytlye indi
  • upppppppppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.