Şimdi Ara

Satılık m4 aqua telefon:200 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun sorunu var. Bazen açılıp kapanıyor mavi ekrana düşüyor. Sorunun belli bir zamanı yok tüm tuşları sağlam kasa ekran tertemiz (kılıf var ekrandaki koruyucunun değişmesi lazım) şarj aleti kutu garanti yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu m4 aqua larda aynı sorun var, bende de var bir tane aynı şekilde çekmecede yatıyor, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Garanti biter bitmez yaptı o canımı sıkıyor dalga geçer gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kungfuiknow kullanıcısına yanıt
    Garanti biter bitmez lafını görünce hemen geldim Aynen benim m4 de aynısın yapmıştı. Geçen yıl mayısta garantisi bitti temmuz da önce gps sorunu vardı sonra hat gitmeye başladı, sonra tümden açılmaz oldu. Kasayı ekranı sattım anakart kamera vs duruyor bende de
  • lnsane kullanıcısına yanıt
    hattı söktüm ufaklık tablet olarak kullanmaya başladı. Sim kart çıkınca ne ısınma ne mavi ekran sorunu kalmadı garezi banaymış yeni telefon aldırdı.

• Aynı cihazı eskiden kullanmıştım açılıp kapanma sorunları vardı. Sonradan update gelmişti ve düzelmişti sorun. Telefon elimdeyken yedek ön ve arka koruyucu film almıştım. İhtiyaç duyanlara temin edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.