Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] Macbook M1 Pro Max Satın Al 14 Kasım 2024 00:59 1 1 [Satılık] Macbook M1 Pro Max Elimde kullanmadığım Macbook bilgisayarı satıyorum. Bilgisayarı sadece birkaç kez kullandığımı ve evde yattığını farkettiğim için satıyorum. Bu yüzden cihaz sıfırdan farksız.Macbook Pro M1 Max 32GB 1TB SSDÜrün elime geçtiğinden beri birkaç kez kullandım. Batarya bilgisinden de ne kadar az kullanıldığını anlayabilirsiniz.Alet masaüstü ile yarışacak kadar güçlü. Yaptığım testlerde Unity’de benchmarkta 3090’lı bilgisayarım ile yarışıyordu. İnanılmaz bir pil ömrü de var. Ben hakkını veremedim.Referans sıfır fiyat - 104,000 TLÜrün satış fiyatı - 78,000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 78000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılık] Meta Quest 3 128GB [Satılık] Macbook M1 Pro Max SATILIK ZOTAC GTX 680