Şimdi Ara

[ALINIK] Macbook Pro 14inch M1 Pro - MacBook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [ALINIK] Macbook Pro 14inch M1 Pro - MacBook
    Merhaba. Grafiker ve Illustratorum. Game Design, Uİ/UX Design ile ilgileniyorum. Elimdeki Windows dizüstüm bana çok yetersiz geliyor. Çalışarak MacBook Pro 14inch M1 Pro için para biriktirdim. Ben para biriktirene kadar zam geldi. Eğer elinizde açılmamış kutu veya çok az kullandığınız temiz, kutu ve faturası tam bir cihaz varsa satın almak isterim. Yaklaşık 39K bütçem var. Monitör de almak istiyorum. Yeni mezun oldum. Depresyondan çıkmam gerek her şey üst üste geliyor :D İlgilenirseniz, elinizde varsa ve satmak isterseniz eğer özel mesaj atabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 2 Mayıs 2025 Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba m2 max +64 ram + 1tb var . Düşünürmüsün?

• Güncel dir

• güncel mi hocam ?

• ilan güncelse elimde satılık Macbook pro m1 pro işlemcili 16 gb ram 1 tb ssd mevcut agustos ayında alınma kutu fatura garanti var . pil döngüsü 3-4

• melancholy89 M kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilgisini ve ürünün fotoğraflarını özelden yazabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.