Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] PS 4 - PS5 Satın Al 7 Şubat 2025 04:05 1 1 [ALINIK] PS 4 - PS5 Merhaba, ben öğrenciyim ve zar zor para biriktirdimİlk defa PS alacağım, daha önce hiç kullanmadım ama YouTube'dan özellikle Konsol Oyun videolarından bakarak dikkat etmem gerekenleri öğrendim.Çok bütçem yok: 7000 - 10000 arası temiz, orijinal, beni üzmeyecek, içi açılmamış bir cihaz ve mümkünse oyunlar arıyorum.Gerçekten kendisi alıp kullanıp, ikinci el elden çıkartmak isteyen varsa biraz uğraşıp beni sevindirebilir Hayatımda Last Of Us bile oynamadım hiç 😃Oyun oynamak, stres atmak istiyorum gerçekten zor zamanlardan geçiyorum destek olursanız sevinirimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] PS 4 - PS5 [SATILIK] HP PAVİLİON GAMİNG 16GB RAM 512GB SSD, NVİDİA GTX 1650 DİZÜSTÜ [ALINIK] Macbook Pro 14inch M1 Pro - MacBook [SATILIK] Asus Rog Strix Scope RX Red Switch Mekanik Klavye