Şimdi Ara

Satılık Macbook Pro ( Retina- 13' - Early 2015 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Macbook Pro ( Retina- 13" - Early 2015 )

Kendime Macboook Air M1 modelini aldığım için boşa çıkan 2015 model Macbook Pro'mu satıyorum.

Eşe dosta gidebilecek temizlikte pırıl pırıl bir cihaz.Alan kişi gönül rahatlığı ile yıllarca kullanır.

Cihaz ; i5 işlemcili , 8 GB 1867 Mhz DDR3 belleğe sahip , 128 SSD'li , 13" Retina Ekranlı , 2015 Early modeli.

Devir sayısı : 572

Alındığı günden beri şeffaf koruyucu kılıf ile kullanıldığı için kozmetik olarak çok iyi durumda.Çizik dahi yoktur diyebilirim.Klavyesindeki tüm tuşlar sorunsuzca çalışmakta.

Herhangi bir arızası yada çalışmayan bir tarafı da yok.Hiç tamir görmedi , hiç açılmadı.Pili de çok iyi durumda.Sürekli şarja takılı kullanılan ve devir sayısı düşük gösterilen cihazlardan değil.

Orjinal kutusu ve şarj aleti mevcut.Üzerinde hâlâ MacOS 10.13.6 High Sierra sürümü yüklü durumda ve ben bu sürümde kullandım.Ama istendiği takdirde bu işletim sistemi , MacOS Monterey sürümüne de yükseltilebilir.

Cihaz sadece satılıktır , takas kesinlikle yoktur.

İstediğim Fiyat : 9.500 TL

Arzu edenler Bursa içerisinde görüp elden alabilir , hatta İstanbul'da alan olursa İstanbul'a gelip elden de teslim edebilirim.

Diğer şehirlere de cihaz bedelinin hesabıma EFT yapılması şartıyla kargo yapabilirim.

Cihaza ait güncel resimler :

Satılık Macbook Pro ( Retina- 13" - Early 2015 )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.