Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık mekanik klavye arıyorum (everest,gamepower tarzı markalar olmasın) Satın Al 11 Aralık 2019 07:43 1 1 Satılık mekanik klavye arıyorum (everest,gamepower tarzı markalar olmasın) Satılık mekanik klavye arıyorum (everest,gamepower tarzı markalar olmasın)Hyperx,corsair,razer tarzı düşünüyorum .Garantisi olursa çok daha iyi olur .Kırık tuşu olmaması gerek.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bağcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Logitech G603 - G402 ve Hyperx Alloy Fps Mekanik Klavye Blue switch Tamamen 0 Logitech G603 Kablosuz Gaming Mouse Satılık mekanik klavye arıyorum (everest,gamepower tarzı markalar olmasın) ASUS H110M-D Sıkıntısız upgrade için satıyorum
İlgilenirseniz buyrun hocam.https://forum.donanimhaber.com/cm-storm-quickfire-xt-mekanik-klavye-mavi-switch--140458860#140458860