Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Mi Band 4 (Garantili - Kutulu) ve Ekstra 2 Adet Sıfır Kayış Satın Al 30 Kasım 2021 13:39 1 1 Satılık Mi Band 4 (Garantili - Kutulu) ve Ekstra 2 Adet Sıfır Kayış Ürün 2020.01.28’ de Hepsiburada’dan alınmıştır. Satıcı Hepsiburada’nın kendisidir. Yaklaşık 2.5 ay daha garantisi vardır. Çok kullanma fırsatım olmadı. Üzerinde kullanıma bağlı bazı kılcal çizikler var 4.resimde görebilirsiniz. Normalde gözükmeyen çiziklerdir ışık altında gözükecek şekilde çekim yaptım. Ürün sorunsuz çalışmaktadır. Şarj aleti, kutusu, kutu içeriği ve efaturası durmaktadır. Siyah kayışı sevmediğim için 3 adet mavi turuncu ve beyaz kayış almıştım. Maviyi kullandım fakat diğer ikisi sıfır olarak paketinde durmaktadır. İstanbul için elden başakşehirden satış da yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zyxel modem [SATILDI] Logiech K360 Unify Alıcılı Kablosuz Klavye Satılık Mi Band 4 (Garantili - Kutulu) ve Ekstra 2 Adet Sıfır Kayış XIGMATEK GAIA INTEL LGA775/1366/115X/1200 AMD AM3/AM3+ SOĞUTUCU