Şimdi Ara

SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye & Mouse Set Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
    Microsoft'un "Hepsi-Bir-Arada" şeklinde adlandırdığı kablosuz klavye + touchpad'i olan "Microsoft N9Z-00017" kodlu klavyemi satıyorum. PC'yi TV'den kullanırken arada sırada yazmak kolay olsun diye almıştım. Alalı yıllar oluyor ama toplamda 1 hafta kullanmamışımdır. Belki bir gün kullanırım diye hep beklettim, fakat o gün gelmedi. Temizlik yaparken sürekli karşıma çıkıyor. Bu sebeple sonunda satmaya karar verdim hepsi bu.

Herhangi bir sıkıntısı, bir problemi yok. Kutusu ve garantisi yok. 2x AAA 1.5V ince kalem pil ile çalışıyor. Lütfen pm atıp bir problemi var mı ya da özellikleri nasıl diye sormayın, rica ediyorum. Tercihen elden teslim etmek isterim. Kargo durumunda alıcı öder. PTT Kargo ile çalışmıyorum.

İyi günler dilerim.

SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kargoyla beraber fiyatı en az 180 lira edecek. Sıfırı zaten 190 lira.

SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xotac

Kargoyla beraber fiyatı en az 180 lira edecek. Sıfırı zaten 190 lira.

İlan tarihi 31 Aralık, o ara fiyatı daha fazlaydı. Zaten 1 kere bile güncellemedim :). Laf olsun ev boşalsın diye açmıştım ilanı zaten. Elden almak isteyen olursa alır, almazsa da kenarda senelerdir olduğu gibi sakince yatar :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madyb -- 6 Mayıs 2021; 6:48:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.