Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK Satın Al 5 Ocak 2023 13:42 1 1 CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK Merhabalar,Bu kulaklığı yaklaşık iki sene önce artık kapanmış olan GameEkstra'dan satın almıştım. Performans ve batarya ömrü tatmin edici olsa da ağırlığı ve kendi yazılımının dandik ötesi olması tadımı çok kaçırıyordu. Buna ek olarak sünger kalitesi bence bir hayli kötü.Sarı sitedeki ilanda görsellerini görebilirsiniz. Bu ilandaki fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere kulak pedleri hem soyulmuş hem de süngerlerini gösterir durumda. Bununla birlikte pedleri kolaylıkla değiştirilebiliyor. Değiştirmek isterseniz hangi kalitede ped almak istediğiniz size kalmış. Kulaklığın başlık kısmında fazlasıyla soyulma ve dökülme var. Ürünün kozmetik durumu kötü, bunu net şekilde göstermek için de hem pedlerin hem de başlık kısmının görsellerini büyük boyutlu şekilde paylaştım.Kulaklığın performansında hiçbir problem yok.Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz.Garantisi yok.Son fiyatı budur. İndirim ya da takas yok. Bu taleplere yanıt vermiyorum.Kargo alıcıya ait.Kusursuz şekilde paketlerim. Paketleme videosunu baştan sona çeker ve atarım. Herhangi bir ihtiyaçtan dolayı değil, başka kulaklık aldığım için satıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)