Şimdi Ara

*750 TL* MODERN WARFARE II (2022) VAULT ED. BATTLE.NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 *750 TL* MODERN WARFARE II (2022) VAULT ED. BATTLE.NET

Merhabalar herkese arkadaşlar;

Oyun önsiparişle alınmış olup Vault Edition'dur. Battle.net Türkiye'den alındı. Hesapta sadece bu oyun var. Yanılmıyorsam 120 küsür levelde şuanda. 2 battlepass tamamen oynandı ve item'ler toplandı. Uzun zamandır fırsat bulamadığım için oynamıyorum. Kullanılmamış 1900 veya 2000 CP var içinde. Belki daha fazladır. Kontrol edemiyorum çünkü yüklü değil şuanda, ve 160 gb oyun :) Battle.net fiyatı şuanda 1800 tl küsür sanırım. Yarı fiyatına veriyorum. Pazarlık yoktur. Forumda daha önce MW 2019 ve Battlefield 2042 sattım. Referanslarım vardır. Battle.net hesabımın ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum. Ücretsiz BattleTag (username) değiştirme hakkınız vardır. Tamamen devredilecektir. Mail + Battle.net hesabı. (Telefon numarası silinecektir ve doğrulayıcı kaldırılacaktır. Yani kendi numaranızı ekleyebilirsiniz.)

İyi forumlar dilerim...

*750 TL* MODERN WARFARE II (2022) VAULT ED. BATTLE.NET

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat 900 TL'den 750 TL'ye düşürüldü. Son fiyattır.

• Hala satılık mı+

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.