Şimdi Ara

SATILIK MONSTER MODEL - Q63MS - 17624 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende msı gt70 dragon edition kullandım yanında asus g75 vw de kullanıyordum...ikisini de sattım...gt70 i 5 ay önce kadar 3600 e sattım...i7 3630 qm 256ssd full aksesuar 675mx kartlı idi ki ozaman enyüksek kart 680m di amd tarafında 7970m..şimdi 780m var amd 8970m var ve hızla fiyatları düşüyor..kendi açımdan söylüyorum ben oyun için notebook bakıyorum ve bundan ötürü ekrankartı önemli 3150 tl sanal pazardan 12 taksitle alabilirim yada bir kısmı sanalpazar bir kısmı kapıda ödeme nakit te olabilir..
  • monster allah belanı verecek..!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanttk -- 16 Kasım 2013; 22:08:57 >
  • bak demedi demeyin. Asusa gidin butun yollar ora cıkıyor. Gel geel geel die ısıga dogru cagırıyo. Walla.
  • yok asus yok msi... hadi Asus diyenler anlarım da msi diye önermek... msi ve monster malzeme kalitesi müşteri hizmetleri olarak kafa dengi bir kere. :)
    ben bu seriden aldım, 15.6 inç 120gb ssd takviyeli 3630qm işlemcili. benimkinin sıfır fiyatını düşünüyorumda bu cihazın ikinci el fiyatı da makul. yine de bence o fiyat iyi lakin isterseniz bir yuvarlayın. hadi yuvarlamadınız, fiyatı daha belirin yapın. tüm yazıyı okumak gerekiyor fiyat için. :)
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanttk

bende msı gt70 dragon edition kullandım yanında asus g75 vw de kullanıyordum...ikisini de sattım...gt70 i 5 ay önce kadar 3600 e sattım...i7 3630 qm 256ssd full aksesuar 675mx kartlı idi ki ozaman enyüksek kart 680m di amd tarafında 7970m..şimdi 780m var amd 8970m var ve hızla fiyatları düşüyor..kendi açımdan söylüyorum ben oyun için notebook bakıyorum ve bundan ötürü ekrankartı önemli 3150 tl sanal pazardan 12 taksitle alabilirim yada bir kısmı sanalpazar bir kısmı kapıda ödeme nakit te olabilir..

muhterem kardeşim benimki si olursa gerçekten keyfi bir satış olacak onun içi 3500 lira düz hesap olur aksi takdirde gerçekten bilgisayarımdan memnunum düşük fiyata satamam. daha önce sanal satış hiç yapmadım komüsyon kesiliyorsa işler değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemi71 -- 16 Kasım 2013; 22:52:17 >

• 3200 liraya 680mli makinalar satıldı sen 675 mx lisini nasıl 3500 e kakalayacaksın meraktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

3200 liraya 680mli makinalar satıldı sen 675 mx lisini nasıl 3500 e kakalayacaksın meraktayım

kakalamak mı ? benden zorla alacaksınız diye bir hüküm mü var ki böyle konuşuyorsun. ben bu satıştan gelecek paraya muhtaç değilim satılırsa satılır aksi halde zaten kullanmaktayım pek muhterem kardeşim....
  • quote:

3200 liraya 680mli makinalar satıldı sen 675 mx lisini nasıl 3500 e kakalayacaksın meraktayım

Sen haklısın dediginde ama arkadas otekilerin yaptıgı gibi 5000 lira deyip bana pm den ulasın pazarlık yapalım dememiş.
    Ki ben bunu iki yuzluluk olarak gorurum. Yani kaktırma politikası.
    Onun yerine Gostere gostere bu fiyata satarım pazarlıga gelmeyin demis. O yuzden takdir ettim.
  • quote:

Almayacaksınız adamın ilanını da baltalamayın bari. Monster'ın kendi sitesine girip bakın bakalım fiyatlar ne alemde... Bende olsam aynı özelliklerdeki garantisi devam eden laptopu 1 kuruş aşağıya vermem, ki verip ne yapacaksın? 3500 TL'ye 240 GB SSD'li, 3740QM işlemcisi olan laptop mu alabileceksin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.