Şimdi Ara

SATILDI MSI 3060Tİ AERO İTX (4500TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zaten dedikleriniz doğru olabilir dedim hocam ancak ihtiyacı olan birinin çabuk satılması için aldığı fiyata veya biraz kârla satacağını söylüyordum satın almışsınız ürün sizin istediğiniz fiyata koyarsınız satılır satılmaz o sizi ilgilendirir bende al sat yapan biriyim ancak burada insanların kızdığı nokta konu sahibinin ihtiyacı olan birine gitsin dediği bir kartı öğrenciyim diyerek ucuza alıp sonra yüksek fiyatla satışa koymanızdı ki şimdi uyguna vereceğinizi söylüyorsunuz inş gerçekten düşüncenizde samimisinizdirde konu sahibinin istediği üzere kart ihtiyacı olan birine gider hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok seviyeli tartışmışsınız keyfim kaçtı

• parraking kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak için aldım aslında ama kartın geldiği günün sabahında hastanede biraz fazla ödeme yapınca -'ye düştüm, orada nakit avans kullandım. Dönerken aklıma en kolay çıkış yolu olarak kartı dip piyasa fiyatına koymak geldi. Yukarıda bahsettiğim gibi birine imtiyazda bulunacak refahta değildim. Genel çerçevede düşündüğümüzde evet, istemeden de olsa kötü bir izlenim oluşturmuşum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.