Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI MSI 3060Tİ AERO İTX (4500TL)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
pm attım alıyorum
-
Kısa sürede çok sayıda mesaj gelince hemen dönüş yapamadım kusura bakmayın.
Bir aksilik olmazsa kartı umutdarici nick'li arkadaşımıza göndereceğim.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hayırlı satışlar, forumda dürüst üye kalması güzel bir şey.
-
Gerçekten ihtiyacı olan birine sattınız tebrik ederim.
https://www.sahibinden.com/s/p3ZMZUBR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 5 Ocak 2025; 14:18:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Satıcı dürüst davrandı evet ama ilanda ihtiyacı olan alıcı diye belirtilmesine rağmen alıcı dürüst mü siz karar verin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır öyle demem sağlık sonuçta ben de en iyi yere tedavi olmak isterim. Ama 4.500 aldınız hadi kargo masrafları dahil 5.000 e burda ilan açıp başka ihtiyacı olan birine satabilirdiniz. Ama siz kar amaçlı sarı sitede ilan açmayı tercih ettiniz.
bunlar bahane hocam aldığınız fiyattan ilana girebilirdiniz. Ülkenin geldiği durumun özeti.
-
Bahane olarak kabul edin etmeyin dediklerimin hepsini tarihlerinden saatine kadar ortaya koyabilirim. Kartı satarken, şuan, maalesef bir başkasına imtiyazda bulunacak kadar refaha sahip değilim. En düşük ilan fiyatına koydum. Ve bu fiyat üzerinden öldürmeyecek pazarlık teklifini kabul edip elimden çıkarmaya çalışacağım. Kendimi kusurlu bulduğum nokta ilanı koyarken açıklamayı aceleyle yazmak olmuş. Mining detayını eklemeyi unutmuşum. Bunun bir hinlik olarak sezilmesini istemiyorum. Gerekli yerleri düzenleyip tekrar yayına alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
satan arkadaş kullanıcıya satmak istediğini belirtmiş sizde beyan olarak öğrenciyim kullanacağım deyip kabul edip almışsınız. fakat üstüne kar koyup ilana koymanız (hemde forum dışında bir yere) başınıza ne gelirse gelsin dürüst olmadığınızın kanıtı. fakat bunlar bizi ilgilendiren şeyler değil. bizi ilgilendiren şey sizinle aynı forumda olmak. Keşke süresiz banlatabilsek sizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 5 Ocak 2025; 15:40:44 > -
Beyanım zaten doğru. Kullanmak için satın aldım. Ama dediğim şekilde olaylar gelişti. Peki siz öyle düşünüyorsanız. Diğer insanların da ne düşündüğünü merak ediyorum
Durumu üzücü ama buradaki kullanıcıların çoğu alıp-satmak için alırdı. Alıcıyı çok suçlamamak lazım. Burda takdir satıcınındır eline sağlık. Bana göre 100 puanlık hareket etmiş. Umut darici değilde başka bir kullanıcıda olsa %90 aynı durum yaşanırdı.
Keşke kullanıcıya gitseydi
Beyanınız doğru olabilir ancak ilan fiyatınız 1 sene mining görmüş tek fanlı bir 3060 ti için çok abartı ve gerçekten acil ihtiyacı olan insan 4500 e öğrenciyim diyerek belkide dahada ucuza aldığı bir kartı hemen satılması çok zor bir fiyat belirleyerek ilana koymaz hocam
Ben de arkadasa yazmistim almak icin. Altsatciyim normalde. Ama ogrenciyim ayagi yapmadim duruyosa alayim dedim bana satmadi arkadas.
Yazdıklarımda yalan bir beyanım yok. Kartı 4500'e aldım. 3060ti piyasasının bilmiyordum, açtım sahibindeni en düşük 3060ti fiyatına koydum. Art niyetli değildim. Kargo masrafını ekleyip 4600'e satışa koydum. Yine aynı şartlar gözetilip ihtiyaç sahibi birine gönderilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 6 Ocak 2025; 10:9:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
bunlar bahane hocam aldığınız fiyattan ilana girebilirdiniz. Ülkenin geldiği durumun özeti. |
hayırlı satışlar, forumda dürüst üye kalması güzel bir şey. |
satan arkadaş kullanıcıya satmak istediğini belirtmiş sizde beyan olarak öğrenciyim kullanacağım deyip kabul edip almışsınız. fakat üstüne kar koyup ilana koymanız (hemde forum dışında bir yere) başınıza ne gelirse gelsin dürüst olmadığınızın kanıtı. fakat bunlar bizi ilgilendiren şeyler değil. bizi ilgilendiren şey sizinle aynı forumda olmak. Keşke süresiz banlatabilsek sizi |
Kısa sürede çok sayıda mesaj gelince hemen dönüş yapamadım kusura bakmayın.
Bir aksilik olmazsa kartı umutdarici nick'li arkadaşımıza göndereceğim. Teşekkürler. |
Hayır öyle demem sağlık sonuçta ben de en iyi yere tedavi olmak isterim. Ama 4.500 aldınız hadi kargo masrafları dahil 5.000 e burda ilan açıp başka ihtiyacı olan birine satabilirdiniz. Ama siz kar amaçlı sarı sitede ilan açmayı tercih ettiniz.
|
Benzer içerikler
- kimyager ahmet
- zoraki mod 914 fiyat 2. el
- duman pena
- amerikadan getir
- mobil iddaa makinesi fiyatları
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X