İLAN TEKRAR AKTİF.
BİR SÜRE İLANLA İLGİLENEMEDİM. KUSURA BAKMAYIN.
FİYATLARDA İNDİRİM DE YAPTIM
Merhaba.
Elimde bulunan ekran kartlarını satışa çıkarıyorum.
Kartlar bir süre kişisel bilgisayarımda, bir süre de miningte kullanılmıştır.
Hiçbir kart açılmamış ve tamir görmemiştir.
Kartların kutuları mevcuttur.
Fiyatları uygun yazdığımı düşünüyorum. Pazarlık teklif etmezseniz sevinirim. Kargo ücreti alıcıya aittir.
Kartlara ait ayrıntılı bilgileri aşağıda ayrıca yazacağım. Ayrıca kartların resimlerini de ekleyeceğim.
Kartlarla alephium coin madenciliği yapılmıştır. Kartların en az güç tükettiği ve en az zorlandığı coinlerden biridir. Resimde mining esnasındaki değerleri görebilirsiniz. Kapalı balkonda gayet serin bir ortamda çalışıyorlardı ancak artık orası başka amaçla kullanılacağından ve uygun bir yer olmadığından kartları satmaya karar verdim. Şimdi kartları idareten evin bir odasına aldım.
PALİT RTX 3080Tİ GAMİNGPRO.
Kartı 2. el olarak satın aldım. 2 ay miningte kullandım. EXA Bilgisayardan alınmış.20 Mayıs 2024 tarihinde garantisi bitti.
FİYAT: 13.000TL SATILDI
GALAX RTX3060 (2 Adet)
Amazon Japonya'dan alınmıştır. Toplam 15 ay mining yapılmıştır. Garantisi yoktur.
FİYAT: 5.000TL. SATILDI
GAİNWARD GHOST RTX 3060Tİ
Kartı forumdan 2. el olarak takasla aldım. 9 ay miningte kullanıldı. Garantisi bitti.
FİYAT: 6.750TL
SAPPHİRE NİTRO SE+ RX 6900XT
Kartı 2. el olarak aldım. Uzun süre kendi bilgisayarımda kullandım.(Disko gibi kasa yapmıştım. ) Son 1,5 ay ise miningte kullanıldı. Garantisi yok.
FİYAT: 12.000TL SATILDI
POWECOLOR RED DRAGON RX 6800
Kartı forumdan 2. el olarak aldım. 1,5 ay miningte kullanıldı. Garantisi yok. Bu kartın iç karton kutusu yok. Aldığımda bu şekildeydi. Gayet performanslı ve serin çalışan bir kart.
FİYAT: 8.000TL SATILDI
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.