Şimdi Ara

Satılık MSI Core Frozr XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık MSI Core Frozr XL

Sıvı soğutmaya geçeceğim için satmayı düşünüyorum. . Şuan soğutucuyu aktif olarak sistemimde kullanıyorum herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Ürünün kutusu ve aparatları bulunuyor. Fiyat olarak 700 tl düşünüyorum. teklif yapmaktan kaçınmayın lütfen :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İkinel kuralı:

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan başka sitelere yönlendirme yapmak yasaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

İkinel kuralı:

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan başka sitelere yönlendirme yapmak yasaktır.

Teşekkürler hatırlatma için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoVo9921 -- 21 Mayıs 2021; 20:19:47 >
  • İlan satılmışmıydı hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Core Frozr XL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.