Şimdi Ara

SATILIK - MSİ GTX 1080Tİ ARMOR OC 11G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK - MSİ GTX 1080Tİ ARMOR OC 11G

Kart resimde görülen PHANTEKS kasadan sökülmüştür.

Evga SUPERNOVA 850 watt 80+Gold power ile kullanılmıştır.

Garantisi 1 ay önce bitmiştir. güvenlik etiketleri vidaların üzerinde durmaktadır. bırakın minning'i doğru düzgün oyun bile oynanmamış bir karttır.

bu kartın miningde kullanıldığını ispat edene söz veriyorum kartı bedavaya vereceğim.

FİYAT PAZARLIKSIZ 6850 TL . hızlı iletişim : 0542 649 50 54

54 ( Lütfen pazarlık boş muhabbet vs şeyler için aramayınız ve yazmayınız. teşekkürler )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam bu sözün gereksiz bence "bu kartın miningde kullanıldığını ispat edene söz veriyorum kartı bedavaya vereceğim."

bir arkadaşım 2017-2018 sezonunda 6 adet 1060 6 adet 1070 1 yıl mining yaptı

sonra buradan sahibnden hepsini mining yüzü görmemiş sadece oyun oynandı şeklinde teker teker sattı.

Ha oyun ha mining ha render nasıl ispatlayacaksın yok öyle bir şey SATILIK - MSİ GTX 1080Tİ ARMOR OC 11G 

• bunu tespit eden arkadaşlar varmış. bana öyle söylediler. bios kontrolu veya furmark bencmark testlerinde'de bunu tespit edenler varmış. ne kadar doğru ne kadar yalan orasını bilemem. ama ben kartıma güveniyorum. her türlü test bios kontrolu vs. hiç sıkıntı yok benim açımdan :) çünkü kart 1 dk bile minning de kullanılmadı. hoş zaten doğru düzgünde kullanılmadı da :) miningde kullanılan kartlar bir süre sonra sökülüp temizlik falan yapılıyormuş macun sürülüyormuş ısı değeri arttığı için vs. bu kart hiç açılmadı çünkü 2 tane güvenlik etiketi hala üzerinde. buda azda olsa bi fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerzhul80 -- 6 Ekim 2021; 21:52:56 >
  • Nerzhul80 kullanıcısına yanıt

Yok öyle tespit falan hocam SATILIK - MSİ GTX 1080Tİ ARMOR OC 11G sadece amd kartlarda bazı serilerde mining için bios atıyorsun 2 dk iş satarkende orjinal bios geri yüklüyorsun o kadar haa belki üşengeç biri 2 dk bana ne kazanacağımı kazandfım deyip orjinal bios yüklemez ise o zaman saat hızlarından mining bios oldugunu anlayabilirsin o kadar

Ayrıca miningte olan kartlar öyle ısınıyor falanda hikaye adam gibi yaparsan senin oyunda daha fazla ısınır.

bak şu an 1 dk öncesine ait güncel resim atıyorum.

biri 80 diğeri 100watt 70 ve 85 watt gücü düşüyoruz.ayrıca core clockta düşüyor GPU kafa rahat 55 dereceyi geçmiyor sen oyunda 60-7080 leri görüyorsun.SATILIK - MSİ GTX 1080Tİ ARMOR OC 11G 

yani anlayacağın bu iş adam gibi yapılırsa oyundan ve render daha az yoruyor ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 8 Ekim 2021; 1:38:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.