Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILIK - MSİ GTX 1080Tİ ARMOR OC 11G
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
bir arkadaşım 2017-2018 sezonunda 6 adet 1060 6 adet 1070 1 yıl mining yaptı
sonra buradan sahibnden hepsini mining yüzü görmemiş sadece oyun oynandı şeklinde teker teker sattı.
Ha oyun ha mining ha render nasıl ispatlayacaksın yok öyle bir şey
-
bunu tespit eden arkadaşlar varmış. bana öyle söylediler. bios kontrolu veya furmark bencmark testlerinde'de bunu tespit edenler varmış. ne kadar doğru ne kadar yalan orasını bilemem. ama ben kartıma güveniyorum. her türlü test bios kontrolu vs. hiç sıkıntı yok benim açımdan :) çünkü kart 1 dk bile minning de kullanılmadı. hoş zaten doğru düzgünde kullanılmadı da :) miningde kullanılan kartlar bir süre sonra sökülüp temizlik falan yapılıyormuş macun sürülüyormuş ısı değeri arttığı için vs. bu kart hiç açılmadı çünkü 2 tane güvenlik etiketi hala üzerinde. buda azda olsa bi fikir verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerzhul80 -- 6 Ekim 2021; 21:52:56 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Yok öyle tespit falan hocam sadece amd kartlarda bazı serilerde mining için bios atıyorsun 2 dk iş satarkende orjinal bios geri yüklüyorsun o kadar haa belki üşengeç biri 2 dk bana ne kazanacağımı kazandfım deyip orjinal bios yüklemez ise o zaman saat hızlarından mining bios oldugunu anlayabilirsin o kadar
Ayrıca miningte olan kartlar öyle ısınıyor falanda hikaye adam gibi yaparsan senin oyunda daha fazla ısınır.
bak şu an 1 dk öncesine ait güncel resim atıyorum.
biri 80 diğeri 100watt 70 ve 85 watt gücü düşüyoruz.ayrıca core clockta düşüyor GPU kafa rahat 55 dereceyi geçmiyor sen oyunda 60-7080 leri görüyorsun.
yani anlayacağın bu iş adam gibi yapılırsa oyundan ve render daha az yoruyor ok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 8 Ekim 2021; 1:38:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X