Şimdi Ara

SIFIR EKRAN KARTSIZ UYGUN FİYATLI GAMİNG PC'LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR EKRAN KARTSIZ UYGUN FİYATLI GAMİNG PC'LER

İ3 10105F

16 GB XPG 3200MHZ

ASUS PRİME H510M-E

500 GB XPG M2 SSD

PERFORMAX RGB BEYAZ KASA

PERFORMAX 550W PSU

STOK : 5

4400 TL --- PAZARLIKSIZ FİYATTIR. PAZARLIK İÇİN MESAJ ATMAYINIZ.

ÜRÜNLER SIFIRDIR. KUTULARI VE FATURALARI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.

ÜRÜNLER ANAKARA VEYA KOCAELİNDEN İSTEDİGİNİZ ADRESE YURTİÇİ KARGO İLE ANLAŞMALI ŞEKİLDE GÖNDERİLMEKTEDİR.

FARKLI KONFİGÜRASYON VE EKRAN KARTLI SİSTEMLER İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ.

SIFIR EKRAN KARTSIZ UYGUN FİYATLI GAMİNG PC'LER

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar. Oyuncu bilgisayarını hangi özelliğinden alıyor. RGB fanlarından mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prosouls kullanıcısına yanıt

Hangi özelliğinden almasını bekliyorsunuz ? bir gtx 1650 super yada düz 1650 tak her oyunu oyna yorum aşırı amaçsız saçma :D

• Prosouls kullanıcısına yanıt

gereksiz mesajlardan ve yorumlardan kaçınalım arkadaşlar. bu forumda 3.nesil i5 işlemcili sistemleri 5000 liaradan satışa koyuyorlar biz burda en yeni nesil intel işlemcili 16 gb ddr4 ramli 500 gb m2 ssdli sıfır sistemleri uygun fiyattan satmaya çalışırken yazdığın yorum aşırı derecede saçma olmuş kusura bakma. sen git 3.nesil i5 işlemcili setlerle ilgilen güzel kardeşim.

• Hayırlı satışlar kesinlikle fiyata bişey demiyorum çünkü ederini bilmiyorum. Gaming pc olayını heryerde görüyorum yani diğer bilgisayarlardan ne farkı var onu anlamıyorum. 10. Nesil k serisi i7 işlemcim var almak için sormadım. İlan baltalama da yok. Her yerde görüyorum ilk defa soruyorum size denk geldi. İlan gaming olunca belki bilmediğimiz bir özelliği oluyor. Bu terimin sebebi nedir onu sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.