Şimdi Ara

Satılık MSI GTX 750TI TWIN FROZR 2 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık MSI GTX 750TI TWIN FROZR 2 GB

MSI 750TI ekran kartı için 750TL istiyorum. İlk sahibiyim kutusu vs herşeyi tamdır. Yüz yüze yada önce havale sonra kargo şeklinde satış yapabilirim. Kargo ücretini alıcı öder. Alacak olan arkadaşa hayırlı olmasını dilerim.

UYARI: O kadar çok en son ne olur. Şunu veriyim vs. gibi mesaj alıyorum ki. Artık bu ve türevi mesajlara yanıt vermeme kararı aldım. Ürünün fiyatı 750TL'dir. Bu tarz davranarak genel olarak piyasadaki fiyatların şişmesine yardımcı olduğunuzun farkındasınızdır umarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 4 defa mesaj attım arkadaş görüyor ama insan yerine koyup cevap vermiyor sanırım sorunlu birisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chsmusti

4 defa mesaj attım arkadaş görüyor ama insan yerine koyup cevap vermiyor sanırım sorunlu birisi

Attığınız 3 mesaj resimdedir(4 değil), İlanımdaki kalın harflerle yazılan uyarıyı okuyun, sadece size değil pazarlık talebiyle gelen kimseyi yanıtlamıyorum. Sorunu olan sizsiniz, edebinizi takının.

• ürün satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.