Şimdi Ara

Satılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok Temiz
    Kendim hobi olarak oyuncuyum. Düzenli değil haftada 1-2 gün bilgisayar açar 2-3 saat oyun oynarım. Mining falan bilmiyorum. Lütfen mining yapıldı mı diye sormayın. GTX 1070 aldığım için satıyorum. Aslında karttan bugüne kadar çok memnundum ama yeni çıkacak bir kaç oyun için değişiklik yapma gereği hissettim. (BF5, Divison 2)

2 yıl önce pc yi topladığımda almıştım. Teknobiyotikten faturası var ancak garantisi bitti diye biliyorum. Zaten kart çok temiz dileyen gelip görüp test edebilir. BF1 ve Division kartı ne kadar yorabilirse kart o kadar yoruldu. Yeni kart aldığım için şu an kutusunda yeni sahibini bekliyor.

Öğrenciyim, şu kadar param var, bu paraya olurmu teklifleriyle gelmeyin. Ölü fiyatına vermeyeceğim bu sebeple lütfen saçma tekliflerden kaçınalım. Takas sadece i5 8600 işlemci ve üzeriyle olur.

Herkese saygılar...Satılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok TemizSatılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok TemizSatılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok TemizSatılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok TemizSatılık: MSI GTX 970 Gaming 4G - Çok Temiz
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.