Şimdi Ara

Satılık MSI GTX570 Twin Frozr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran katı satın alacak arkadaşların, çeşitli satış ilanlarında yorumda bulunmalarını anlayabilirim. Sonuçta harcama yapılacak ve ödeme yapılacaktır. En ekonomik bir harcama ile edinimi gerçekleştirme çabasıdır yani...

Ancak, ilan sahibi kendisi olmadığı halde, devamlı satıcı cenahını desteklemek amaçlı mesaj yazıp, arkasından tartışma başlamasına zemin hazırlayan üyeleri hiç anlamıyorum.

Sebebi ; kullanılmış hiç bir mal, diğeri gibi değil ki !? Yani adı üzerinde, ikinci el mal... Aynı özellikte olupta, biri A markası olur, diğeri B markası olur. Yine biri çift fanlı olur, diğeri tek fanlı olur. Birinin garantisi olur, diğerinin olmaz. Biri kartına yüklenmiştir, diğer yormadan kullanmıştır v.s. Yani bu değişkenliklerden çok sayıda olabilir.

Dolayısı ile ikinci el alanında, değerlendirmeye girecek, çok sayıda kriter var.

Hal böyle iken, ortada değerlendirmeye alınacak çok sayıda değişken var iken, ikinci el fiyatlarını korumak ve desteklemek içgüdüsü ile mesaj yazmakta ne demek oluyor. Tamamen saçmalık...

Mal satın alanın amacı belli... En ekonomik harcama ile alışverişi tamamlamak... Mal satanında amacı belli... Malını en iyi ederi ile satmak....

Peki; satıcı olmadığı halde, satıcı cephesinde malın fiyatını destekleyici mesajlar yazanların amacı ne !? Böyle bir garabet ancak biz Türklerde olur işte...

• GTX 660 lar 450 TL. Yani 50 lira fark var. Kargo bedava olursa alınabilir.
    Takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 23 Mayıs 2013; 12:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Ekran katı satın alacak arkadaşların, çeşitli satış ilanlarında yorumda bulunmalarını anlayabilirim. Sonuçta harcama yapılacak ve ödeme yapılacaktır. En ekonomik bir harcama ile edinimi gerçekleştirme çabasıdır yani...

Ancak, ilan sahibi kendisi olmadığı halde, devamlı satıcı cenahını desteklemek amaçlı mesaj yazıp, arkasından tartışma başlamasına zemin hazırlayan üyeleri hiç anlamıyorum.

Sebebi ; kullanılmış hiç bir mal, diğeri gibi değil ki !? Yani adı üzerinde, ikinci el mal... Aynı özellikte olupta, biri A markası olur, diğeri B markası olur. Yine biri çift fanlı olur, diğeri tek fanlı olur. Birinin garantisi olur, diğerinin olmaz. Biri kartına yüklenmiştir, diğer yormadan kullanmıştır v.s. Yani bu değişkenliklerden çok sayıda olabilir.

Dolayısı ile ikinci el alanında, değerlendirmeye girecek, çok sayıda kriter var.

Hal böyle iken, ortada değerlendirmeye alınacak çok sayıda değişken var iken, ikinci el fiyatlarını korumak ve desteklemek içgüdüsü ile mesaj yazmakta ne demek oluyor. Tamamen saçmalık...

Mal satın alanın amacı belli... En ekonomik harcama ile alışverişi tamamlamak... Mal satanında amacı belli... Malını en iyi ederi ile satmak....

Peki; satıcı olmadığı halde, satıcı cephesinde malın fiyatını destekleyici mesajlar yazanların amacı ne !? Böyle bir garabet ancak biz Türklerde olur işte...

+1

@cianni bu tarz mesaja gerek yoktu insanların insanları kazıklaması hoşunamı gidiyor?bu kartın bu fiyatı etmeyeceği açıkca ortadayken ne düşünerek ne amaçlayarak bu ilana gelip o yorumu yaptın merak ediyorum

alıcı değilsin satıcı değilsin gelip burda hiçbir anlamı olmayan bir yorum yapıp gidiyorsun aklınca piyasayımı düşürmüyorsun gene bu karttanmı satıcaksın?

senin ilanınıda takip ettim fiyatta düşüş olur belki diye sıkıntın nedir bilmiyorum ama yaptığın anlamsız ve ayıp insanların parasıyla cebinizden belkide kuruş çıkarmadan parça yükseltiyorsunuz bunu yapmak içinde gösterdiğin çaba böylemi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

GTX 660 lar 450 TL. Yani 50 lira fark var. Bu fiyat normal bence.
    Takip.

dostum o bahsettiğin fiyata kartın sıfırı taksitli olarak alınabiliyor ve hem bellek hem performans hem güç tüketimi olarak daha üstün bu yorumu düşünerek yaptığına inanmıyorum

gtx570 hem belleğiyle hemde performansıyla şuan bile iş görmezken orta seviye sıfır kart fiyatını gidip bu kartamı verelim insanları anlamak güç
  • quote:

GTX 660 lar 450 TL. Yani 50 lira fark var. Kargo bedava olursa alınabilir.
    Takip.

İşte senin gibiler oldukça bu kartlar 400 liradan da satılır. satan arkadaşa hak veriyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

quote:

GTX 660 lar 450 TL. Yani 50 lira fark var. Kargo bedava olursa alınabilir.
    Takip.

İşte senin gibiler oldukça bu kartlar 400 liradan da satılır. satan arkadaşa hak veriyorum ben

Doğru fiyat yüksek aslında. Takibi bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

arkadaşım ben de senin ya da ilanı açan arkadaşın kartını satamamasından yana değilim ki. kartın belli bir değeri var o değerin üstüne çıksan da satılmıyor işte. dersen ki ya tutarsa, bulurum bi enayi ona kakalarım o zaman da işin şansa kalmış. ama bu forumda kullanıcıların %90ı ince eleyip sık dokur ve piyasadan da haberi vardır. %10luk kısım için oynuyorsan şansın açık olsun.sahibinden ya da gittigidiyorda istediğin fiyatı vermekte özgürsün ama burda fiyatlar tartışılacaktır. ben yapmasam başkaları yapacak.kaçarı yok

iyiymiş valla
  • her ekran kartının bir üst modelı yada daha ust modellerı cıktı diye daha alt modelin fiyatı düşücek diye bişe yok bence saçmalık.
  • niye saçmalık olsun ki ..Piyasanın veya forumun kanunu bu.

Siz yeni kart alacak olsanız eskisine yenisiyle eşdeğer ücret verir misiniz?Ayrıca garanti durumu da mualla.
    7850 1 gb 336 tlye aldım. Gelecek sene yeni çıkan model 280 olursa ben kartımı 280e satamam.
  • Ciddi bir pm
  • Cevaplandı
  • kartın piyasası 300-350 arası değişiyor. az birşey revize fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreams

kartın piyasası 300-350 arası değişiyor. az birşey revize fena olmaz.

yapmıştım aslında ama aklımda yapmışım editlemeyi unutmuşum dostum :) teşekkürler uyarın için
  • resim koyabilirmisin
  • bu kartın fiyatı bir iki gün önce 325 değil miydi??.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.