Şimdi Ara

Satılık MSI GTX570 Twin Frozr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Başlıktaki kart satılıktır arkadaşlar 1 seneye yakın garantisi bulunmaktadır eskişehirde elden teslim alabilirsiniz veya kargoyla da gönderebilirim.

Fiyat: 350 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicevattt -- 15 Haziran 2013; 16:14:41 >

• Alakası yok ama Üyelik tarhiniz hayatımın en kötü gününe denk geliyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8600gts -- 18 Mayıs 2013; 18:50:55 >
  • Maşallah kartın fiyatı sıfır gtx 660dan pahalı.
  • Gtx 660 ti modeli diyorsan 750 den ucuz görmedim ama düz 660 diyorsan ondan daha iyi bi kart yine de sağol uyarın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

Alakası yok ama Üyelik tarhiniz hayatımın en kötü gününe denk geliyor :(

Geçmiş olsun hocam istemeden de olsa hatırlattıgım için kusuruma bakma

• %25 indirimli fiyatıyla öyle hocam.Satıcı ben değilim ama 500 lira çok fakat satıcı 500 e satıyosa satıyo.Sizin buna karışma hakkınız yok.Sizi rahatsızmı etti 500 e satması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanalanya07

%25 indirimli fiyatıyla öyle hocam.Satıcı ben değilim ama 500 lira çok fakat satıcı 500 e satıyosa satıyo.Sizin buna karışma hakkınız yok.Sizi rahatsızmı etti 500 e satması

normal satış fiyatı bu . %25 indirim diye bir şey yok.farklı sitelerde de benzer fiyatlarda satılıyor. satıcı arkadaşın piyasadan haberi olmadığı için bilgilendiriyorum kendilerini. 570in 660dan daha iyi bir kart olduğunu iddia ediyor da . 'sizi rahatsız mı etti ' soruna gelirsek , yazdıklarım sizi rahatsız etmiş olsa gerek ki böyle bir mesaj yazmışsınız bana . aynı kart 350 liradan forumda var şu an. lütfen gerçekli olalım.
  • Aciliyetten dolayı vardır.Yada bir sorunu vardır.Kimse GTX570 İ 400 ün altında satmaz.700 Liralık kartı sebepsiz yere 350 ye satmaz kimse bilmem anladınızmı.
  • quote:

Aciliyetten dolayı vardır.Yada bir sorunu vardır.Kimse GTX570 İ 400 ün altında satmaz.700 Liralık kartı sebepsiz yere 350 ye satmaz kimse bilmem anladınızmı.

saç baş yoldurursunuz adama aynı karttan sen de satmaya çalışıyosun diye saçma sapan yorumları bırak.daha yeni gelmişsin foruma ben bilirim ayakları yapıyosun. senin bahsettiğin 700 liralık fiyat ilk çıktığı zamanlardı ve üretimden kalktı artık bu kartlar. 700 liralık kart gtx 670dir artık. ne değerli malınız vardı ya altın mübarek. bak bakalım aklı başında bir adam artık 400 liradan gtx 570 alıyor mu artık .sıfır gtx 660 450 liradan satılıyor kalmış 400-500 fiyat koymuşsunuz. kusura bakmayın da işin .okunu çıkardınız.biz de sattık bu kartlardan ve hiç bi seferinde de şu kadarlık kart yok şundan iyi kart da demedik.birazcık araştırma yapan herkes neyin ne olduğunu biliyor. kalkmış bir de 350 liradan satan arkadaşın kartına .ok atıyosun neymiş efendim bir sorunu varmış. sorunun sende olduğunun farkında değilsin.biraz piyasayı takip et de ondan sonra fiyat yorumu yap. sözüm ona bir kaç mezarcı yüzünden doğru düzgün fiyat yorumu yapan arkadaşlara da burda ölücü muamelesi yapıyosunuz.

• Ya dostum neyin derdindesin sen banka kartım olsa 10 gün evelden satmıştım 400 liraya bu kartı ben.Ben çok bilmiyorum haklısında seninde herşeyi bildiğin söylenemez.Münetçimsen orası ayrı.Ayrıca forumda yeni olmam bilgisiz oldugum anlamına gelmez.İsteyen gtx660 alır.Orası beni ilgilendirmez.Ben kartımı o fiyata satıyorum.Alan alır almayan almaz.Bu ülkede kimse kimseye zorla bu kartı alıcaksın demiyor.Ben gtx 570 kartımı 400 liraya satıyorum.İsteyen 500 lira verip gider gtx660 alır.Orası beni ilgilendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanalanya07 -- 19 Mayıs 2013; 0:50:27 >
  • arkadaşım ben de senin ya da ilanı açan arkadaşın kartını satamamasından yana değilim ki. kartın belli bir değeri var o değerin üstüne çıksan da satılmıyor işte. dersen ki ya tutarsa, bulurum bi enayi ona kakalarım o zaman da işin şansa kalmış. ama bu forumda kullanıcıların %90ı ince eleyip sık dokur ve piyasadan da haberi vardır. %10luk kısım için oynuyorsan şansın açık olsun.sahibinden ya da gittigidiyorda istediğin fiyatı vermekte özgürsün ama burda fiyatlar tartışılacaktır. ben yapmasam başkaları yapacak.kaçarı yok
  • Estağfurullah ölücülükle falan itham etmek için dememiştim fakat link verdiginiz kartlar 660 modeli 660TI modeli değil o yüzden dedim daha iyi diye yanlış anlaşılma olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicevattt

Estağfurullah ölücülükle falan itham etmek için dememiştim fakat link verdiginiz kartlar 660 modeli 660TI modeli değil o yüzden dedim daha iyi diye yanlış anlaşılma olmasın.

Hocam ben de sizin için söylemedim ölücü muhabbetini

Demek istediğim 500 liraya daha az güç tüketen, daha yeni, bir çok oyunda daha hızlı, daha sessiz ve sıfır bir gtx 660 varken verdiğiniz fiyata satılması pek mümkün gözükmüyor kartınızın. 750 liradan aşağı görmediğiniz TI modeli de 620 liraya bulunabiliyor( ki bir ara kampanya ile 550 olmuştu ).660 vs 570 tablosuna ait linki tekrar koyuyorum.

http://www.anandtech.com/bench/Product/518?vs=660

Kartınız güzel zamanında kullanmıştım ama fiyat konusunda daha gerçekci olmanız yararınıza olacaktır. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

bu saatten sonra gtx570in edeceği rakam 300tl dir benim için üzeri kesinlikle israf

Tamam
  • Millet yazıyor fiyatı bi itiraz eden oldumu alan alır almayan almaz yok ya sen gir foruma fiyatları alt üst et sonrada karışma alan alır.Bu forum herkese açık bi forum kardeşim yazılan yorumlardan rahatsız olmayacaksın.Millet fiyatlarda atıp tutuyor sonra başka biri aynı ürünü açtığında onada herhangi bir itiraz geldimi diğer konuları örnek gösteriyor.Alan alır felan diyorsunuzda forumuda etkiliyorsunuz haberiniz yok
  • hocam satılmasını istiyosan fiyatını düşürmen gerek .Mesela sen alıcı olsaydın 400'e satılan gtx 660'ı mı almak ısterdin 450'ye satılan gtx570'i mi ....bu bir öneridir yanlış anlama.yani bu şekilde satılması mümkün değil .Alan olursa da güle güle kullanacağından şüphem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodTime -- 19 Mayıs 2013; 16:11:33 >
  • hocam bu mesajım yapıcıdır yanlış anlaşılmasın tamamen yardımcı olmak amaçlı satan arkadaş belki gtx660 ı bilmiyor olabilir gtx660 her anlamda gtx570 ten üstün bir kart sıfırı vatanda 440 lira ikinci elide 350-400 arası satılıyor.bence fiyatı gözden geçirmenizde fayda var çünkü gtx7.. serisi kapıda artık 6 serisi kartlar bile para etmeyecek ağustos gibi gtx670-680 ler 500 seviyesini görür bilmiyorum gtx780 in çıkış fiyatına bakarsanız acı ama gerçek bi sonraki seri öncekini öldürüyor.1400 liraya alınan gtx580 bugün 400 e zor satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

quote:

Aciliyetten dolayı vardır.Yada bir sorunu vardır.Kimse GTX570 İ 400 ün altında satmaz.700 Liralık kartı sebepsiz yere 350 ye satmaz kimse bilmem anladınızmı.

saç baş yoldurursunuz adama aynı karttan sen de satmaya çalışıyosun diye saçma sapan yorumları bırak.daha yeni gelmişsin foruma ben bilirim ayakları yapıyosun. senin bahsettiğin 700 liralık fiyat ilk çıktığı zamanlardı ve üretimden kalktı artık bu kartlar. 700 liralık kart gtx 670dir artık. ne değerli malınız vardı ya altın mübarek. bak bakalım aklı başında bir adam artık 400 liradan gtx 570 alıyor mu artık .sıfır gtx 660 450 liradan satılıyor kalmış 400-500 fiyat koymuşsunuz. kusura bakmayın da işin .okunu çıkardınız.biz de sattık bu kartlardan ve hiç bi seferinde de şu kadarlık kart yok şundan iyi kart da demedik.birazcık araştırma yapan herkes neyin ne olduğunu biliyor. kalkmış bir de 350 liradan satan arkadaşın kartına .ok atıyosun neymiş efendim bir sorunu varmış. sorunun sende olduğunun farkında değilsin.biraz piyasayı takip et de ondan sonra fiyat yorumu yap. sözüm ona bir kaç mezarcı yüzünden doğru düzgün fiyat yorumu yapan arkadaşlara da burda ölücü muamelesi yapıyosunuz.

aynen öyle

gtx 570 vs gtx 660

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_660_OC/27.html

gtx 660' ın her yönde üstün olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım....

inşallah kimse "bit" olayı girmez şimdi

gtx 580 lighting 3 ay önce 430 liradan satıldı (yurtdışı-full kutulu)

sonra piyasaya ne oldu ise, bir anda standart gtx 580' lere dahi 500 lira istenir oldu....

1-2 ay önce, Aysat sen 1,5 sene garantili eVGA gtx 580' i (bir de o kadar mod lama yaptın sıcaklık için) 400 e ancak verebilmiştin....

piyasayı anlamak zor....

• Bu kart için forumdan 3 kişi 375TL'den sıraya girdi arkadaşlar 2 hafta önce haberiniz olsun. Forum dışı 425'e sattım.

Örnek ilandır;

http://forum.donanimhaber.com/m_74657041/f_//tm.htm#74657041
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.