Şimdi Ara

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu konuda Nvidia'nın yeni nesil 'Maxwell' mimarisine sahip 750ti kartını inceleyeceğim.Güç girişi bulunmayan kartı ilk gördüğümde heyecan yarattı demeden geçemiyorum.Kutusunu açtığımda içersinde kablo namına birşey görmemek de enterasan geldi.Neyse uzatmadan kartın resimleriyle devam edelim.

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

Kısaca Test Sistemi

Kart resimlerde göründüğünden daha büyük geldi.Malzeme kalitesini çok iyi gördüm.İlk Msi kullanımımda Msi'nin başarılı bir kart ürettiğini gördüm.

Kartın teknik özellikleriyle devam edelim.

VGA Chipset Modeli GTX750 Tİ
    VGA Slot PCI Express 3.0
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 5400Mhz
    Bellek Arayüzü 128 Bit
    Çekirdek Hızı 1085Mhz
    Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, VGA

Çekirdek / Bellek

1085 (Saat Boost: 1163) (OC modu)
    1059 (Saat Boost: 1137) (Oyun Modu)
    1020 (Saat Boost: 1085) (Sessiz mod)
    2048MB GDDR5 5400MHz bellek
    Cuda Çekirdek: 960

Sentetik Testler

3DMark 11

X Skor-P Skor

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

O.C

X Skor-P Skor

Kartın daha gideri vardı ama acıdım

Valley Benchmark 1.0

O.C

Heaven Benchmark 4.0

O.C

Oyun Testleri

Battlefield 4

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-  -Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi-

Assassin's Creed IV Black Flag

Splinter Cell Blacklist

Metro Last Light

Oyundan Değerler

Tomb Raider

Kapanış

Oyun testleri default hızlarda alınmıştır.Az oldu ama pc'de yüklü olan oyunlardan seçtim.Zamanla takviye yapılacaktır.İstek oyunlarıda eklemeye çalışırım(elimde mevcut ise).
    Isı değerlerine gelince 50° derecenin üzerine çıktığını görmedim.Bu kartta dikkatimi çeken bir nokta güç değeri %100'ü aşıyor bazen.Resimlere dikkat ederseniz görebilirsiniz.Kart genel olarak tatmin etti.Tam f/p kartı diyebiliriz ama fiyattan dolayı /p demekle yetiniyorum.
    Elimden geldiğince iyisini yapmaya çalıştım.Beğenirsiniz umarım.Oyun ayarları konusunda sıkıntı çektim.(770'den geçtiğim için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Mart 2014; 10:31:32 >

• Eline sağlık güzel inceleme olmuş Kartta gerçekten çok güzel hele bide güç girişi olmaması birde merak ettm neden 770 den bu karta geçtiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom Assassin kullanıcısına yanıt
    770'i yaza doğru satacaktım.erken sattım.bende kartsız kalmamak için bu kartı aldım(kasımda askere gidiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Mart 2014; 1:49:37 >
  • Einize sağlik güzel inceleme olmuş

• Şimdiden hayırlı tezkereler hocam

• @senol28

teşekkürler

@Phantom Assassin

teşekkürler hocam
  • Öncelikle hayırlı olsun. Boş vaktiniz olursa BF4 multiplayer testi bekleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi 6700xt gaming x oc
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun , güle güle kullan. İncelemede güzel olmuş.
  • Piyasada güç girişi olmadan en güçlü ekran kartı tahtını HD 7750'den almış gördüğüm kadarıyla, yanlız dikkat edin performansına göre pahalı bir kart şu an, bu kartı sadece eski ve psu'su kötü bilgisayarı olan ve sadece ekran kartı upgrade edecek kişilere önerebilirim.
  • fiyatı uygun olsa mutlaka alacağım bir kart olurdu
  • Kart için inceleme yeterli seviyede ve güzel olmuş. ELine sağlık. Ben GTX750 Tİ yerine düz 750'nin daha F/P olduğunu düşünüyorum. Ama ek güç girşi istememesi de ayrı bir güzellik tabiki. Eski sistemine yeni bir can getirmek isteyen kullanıcılar için güzel ürün.
  • Eline sağlık güzel kart fiyatına göre güç girişi olmaması çok iyi fps değerleri bana iyi geldi
  • @xxxone

teşekkürler.boş vaktim olduğunda bf4 multi testlerinide ekleyeceğim

@Sonicman

teşekkürler iyi dilekleriniz için.

@ookami

dolar kurundan dolayı fiyatı çok fazla malasef.

@cowboy_bebop

doların düşmesi lazım fiyat için.

@Chris Brown

Teşekkürler.ek güç girişi olmaması çok gezül dediğiniz gibi.

@KediQ

Teşekkürler.

@xxxone @Sonicman @ookami @cowboy_bebop @Chris Brown @KediQ

• Hayırlı olsun
  • xWitchKingx kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 3770k'yı da satacak mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

3770k'yı da satacak mısın?

• Hayırlı olsun, performans olarak gtx 570'e denk fakat güç tüketimi ve ısı konusunda çok iyidir mutlaka.

• msi forza

• Hayırlı olsun, GTX 770'i biraz erken satmışsınız :) Değeri düşmeden elden çıkarmak istediniz snırım.

Bu kart 1920.1080 değil de, daha çok 1.680x1.050 / 1.400x900 çözünürlüklerinde daha iyi iş çıkartacak gibi. Ama tabi detay kısılırsa Full HD'de de iş yapar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.