Şimdi Ara

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yeni bir ekran kartı alıcam mevcut ekran kartım hd 4830

sistem

FX8320
    Asrock 990FX extreme 3
    12 gb 1333 mhz ram
    550W highpower - sanırım 408 veya 480 gerçek değeri.

bir sürü modeli inceledim son birkaç gündür ama hala kararsızım. bu kartın 1 gb modeli 383 2 gb modeli 468 lira alternatif olarak düşündüğüm 7850 1 gb modeli 348 lira , 2 gb olanı yine 448 lira civarı ne yapsam karar veremedim :D birde r7 260 x falan var aynı fiyatlarda. Sizce ne yapmalıyım ? Hatta yine 480 lira civarına 7870 buldum ama güç kaynağı yetermi bilmiyorum

Bu arada monitörüm 1600x900 oyunları genelde bu çözünürlükte açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 13 Mart 2014; 12:33:13 >
  • güzel konu.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

güncel

Kartınız hayırlı olsun ,

Bende bu karttan aldım bakalım bi kaç güne elime geçecek.

Açıkçası gtx570 performansı vermesi beni mutlu ettiki hatta gtx570den çok az önde bile.Mesela gtx570 1600 skor alıyor 3d mark 11 x olarak. Bu kart 1900 almış, yani gtx570-580 arası bir kart.Ek güç girişi olmaması ve overclock potansiyelide cabası
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.bu arada kartı satalı epey oldu.sizinde kartınız hayırlı olsun.güle güle kullanın
  • quote:

teşekkürler.bu arada kartı satalı epey oldu.sizinde kartınız hayırlı olsun.güle güle kullanın

Şuanda ne kullanıyorsunuz hocam? Keşke satmasaydınız bu performansta bir kartı , birde az güç harcıyor tadından yenmez
    Asus gtx 780 kullanıyorum hocam.kart çok iyiydi.güç tüketim ve ısı değerleri gerçekten muazzamdı.birazda meraktan almıştım açıkcası
  • Eline sağlık güzel kart
  • quote:

Asus gtx 780 kullanıyorum hocam.kart çok iyiydi.güç tüketim ve ısı değerleri gerçekten muazzamdı.birazda meraktan almıştım açıkcası

Hocam ben overclock kapasitesini merak ediyorum , 580 ayarına çıkıyormuydu overclock potansiyeli iyiymiş sanırsam
    o.c potansiyeli iyi gibi geldi.fazla zorlamadan güzel değerler almıştım.
  • quote:

o.c potansiyeli iyi gibi geldi.fazla zorlamadan güzel değerler almıştım.

Anladım bende sadece wow için alıyorum umarım yeterli olur
    yeterli geleceğini düşünüyorum.tekrardan hayırlı olsun
  • quote:

yeterli geleceğini düşünüyorum.tekrardan hayırlı olsun

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun
    Hocam yeni ek paketle beraber sistem gereksinimleri ne güncelleme gelebilir. Onuda dikkate alarak 2gblık model varsa onu tercih etmekte fayda var. WoW da pve de pvp de belli ayarları mecbur kılar onları göz önünde tutmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Hocam yeni ek paketle beraber sistem gereksinimleri ne güncelleme gelebilir. Onuda dikkate alarak 2gblık model varsa onu tercih etmekte fayda var. WoW da pve de pvp de belli ayarları mecbur kılar onları göz önünde tutmakta fayda var.

Evet 2 GB olanını alacağım
  • @ DeviL's

Kasim da askere gidiyorum diyorsunuz hocam kalmis 6 ayiniz :) elinizden geldigince gezin, tozun, bol bol oyun oynayin :) Inanin askerde herseyi ozluyor insan. Gitmeden once bende butun sistemi dagittim monitore kadar simdi askerlik bitsin de evime gideyim guzel bir sistem kurayim diye can atiyorum :)

Simdiden sana hayirli teskereler.

Atarsa 121 :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vale.T V kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yapıyorum zaten.bol bol geziyor tozuyor oyun oynuyorum.kuracağınız sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.Sizede hayırlı tezkereler.Allah sağsalim ailenize kavuştursun hocam
  • Nerden nereye! GTX 480, çok güç çeken ve çok ısınan bir karttı ama 2 nesil sonra glen bu kart, 480 performansını verdiği gibi, bırakın çok güç çekmeyi ve çok ısınmayı, nerdeyse elektriksiz çalışacak. Güç girişi olmaması fevkalâde gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Nerden nereye! GTX 480, çok güç çeken ve çok ısınan bir karttı ama 2 nesil sonra glen bu kart, 480 performansını verdiği gibi, bırakın çok güç çekmeyi ve çok ısınmayı, nerdeyse elektriksiz çalışacak. Güç girişi olmaması fevkalâde gerçekten.

yani nvidia gtx750 ti ile hd7850 amd ye şamarı indirdi diyebilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.