Şimdi Ara

-Msi GTX750ti Twin Frozr Gaming|Kullanıcı İncelemesi- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uçuk fiyatlar sebebiyle Nvidia cephesinde fiyat/performans diyebileceğimiz pek kart yok. Ancak bu kart fiyat/performans bazında iyi durumda. FPS değerleride tatmin edici.
  • Ben işin geyiğine öyle yazdım. Yok "7850'ye şamarı indirdi." Yok şöyle astı, kesti, bitirdi, üstünde tepindi bilmem ne gibi fanatik söylemlere karşıyım.
    7850'yi indirebilmesi için, fiyatıyla da 7850'ye rakip olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben işin geyiğine öyle yazdım. Yok "7850'ye şamarı indirdi." Yok şöyle astı, kesti, bitirdi, üstünde tepindi bilmem ne gibi fanatik söylemlere karşıyım.
    7850'yi indirebilmesi için, fiyatıyla da 7850'ye rakip olması gerekir.

evet dediğiniz gibi fiyat karşılaştırması yaptım ,, nvidia yeni 8800gt vakası olmasını resmen kendi eliyle engellemiş gtx750 ti yi pahalı piyasaya sürerek
    yoksa değil şamarı indirmek 7850 katili olurdu.bunu tarafsız olarak söylüyorum
  • Demekki 1366 1440 ayarda uçar gider de bu assains cred black flag ne acayip oyun amma zorluo ekran kartını ya
  • 1 ay önce hd7790 aldım sorunlardan dolayı çizgiye yolladım ve iade çıktı. bir daha amd ye bulaşmam kolay kolay o yüzden GTX 750 ti yi tercih edeceğim. 650 ti boost la biraz kıyasladım 1 fps filan fark var ama 750 ti nin güç tüketimi inanılmaz.

inceleme için teşekkürler hocam

Bir sorum var hocam, karttan memnun musunuz? Hiç sorunla karşılaştınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 7 Mayıs 2014; 20:02:53 >

• Güzel bir inceleme olmuş Bf4 Ultra 30 fps veriyor,60 watt güç tüketiyor,muazzam gerçekten Tam bir f\p kart,7850 yerine alınmalı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd ile ne alakası var,o kart sorunlu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Amd ile ne alakası var,o kart sorunlu zaten.

Hocam o kartın sorununu deneyimlerimle bizzat anlatayım: Şimdi kartı driversız kullanınca hiçbir sorun olmuyor ne mavi ekran ne restart hatalarını almıyorsunuz. ama herhangi bir driver yükleyince(sürümü farketmeden) boştayken ekran kartı en fazla 20 dk dayanıyor ve mavi ekran hatası veriyor. bazen bilgisayarı açınca hiç görüntü vermiyor. oyunlara daha 1 kere bile giremedim çünkü daha menüsünde mavi ekran veriyordu. yani ekran kartının driver ile optimizasyonu ile bir sorun var. 2013 de çıkmış bir kartın bu sorunu hala düzeltilmediyse ben amd yi suçlu bulurum(artık asıl suçlu kim onu tam bilemiyorum üretici mi amd mi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Hocam o kartın sorununu deneyimlerimle bizzat anlatayım: Şimdi kartı driversız kullanınca hiçbir sorun olmuyor ne mavi ekran ne restart hatalarını almıyorsunuz. ama herhangi bir driver yükleyince(sürümü farketmeden) boştayken ekran kartı en fazla 20 dk dayanıyor ve mavi ekran hatası veriyor. bazen bilgisayarı açınca hiç görüntü vermiyor. oyunlara daha 1 kere bile giremedim çünkü daha menüsünde mavi ekran veriyordu. yani ekran kartının driver ile optimizasyonu ile bir sorun var. 2013 de çıkmış bir kartın bu sorunu hala düzeltilmediyse ben amd yi suçlu bulurum(artık asıl suçlu kim onu tam bilemiyorum üretici mi amd mi).

Mavi ekran vs vs, her türlü sorun Asus`larda görülüyor,Sapphire ve Gigabyte`da sorun yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Mavi ekran vs vs, her türlü sorun Asus`larda görülüyor,Sapphire ve Gigabyte`da sorun yok.

sapphire kullananlarda da sorun olduğunu duymuştum. gigabyte hakkında bilgim yok.

• hocam kartı sattım.ama kullandığım süre içersinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.gayet memnun kalmıştım.şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Hayırlı olsun kartınız.

Uçuk fiyatlar sebebiyle Nvidia cephesinde fiyat/performans diyebileceğimiz pek kart yok. Ancak bu kart fiyat/performans bazında iyi durumda. FPS değerleride tatmin edici.

Kartı ben satın aldığımda 360 tl idi fiyat/ performans oranı tam
    Demircibu onaylar testde güzel olmuş nvidia klube ekliyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Hayırlı olsun kartınız.

Kartı ben satın aldığımda 360 tl idi fiyat/ performans oranı tam
    Demircibu onaylar testde güzel olmuş nvidia klube ekliyelim

hocam msi twin frozr 750 ti yi mi 360 tl ye aldınız? Bir de vatandan mı almıştınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

hocam kartı sattım.ama kullandığım süre içersinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.gayet memnun kalmıştım.şiddetle tavsiye ederim

hocam bir sorum daha var. Kartı nereden kaç tl ye aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan almıştım ilk çıktığı zaman 425 tl'ye.demircibu neo başkanda kartı benden aldı.ona satmıştım yani.gönlünü ferah tut harika bir kart.alırsan çok memnun kalırsın
  • Maxwell mimarisi olması dışında GTX 650 Ti ayarında bir kart, cc sayısı olarak GK106'dan daha düşük. 425 TL ona vereceğinize 2. El GTX 660 Ti veya fark vererek 670 alın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Mayıs 2014; 11:35:48 >
  • ilave güç gerektirmeyen bir kart için performans gayet iyi seviyede.
    güzel inceleme, elinize sağlık.
  • kart ucuzlayacağına iyice pahalandı: 450TL vatan'da.

kullananlar memnun mu?
    f/p ve güç tüketimi/sessizlik olarak rakibi yok gibi görünüyor.

msi gaming edition arıyorum ama bir türlü denk getiremedim.
  • Extra güç istemiyen 1 karta göre çılgın 1 performansı var kartın, hayırlı olsun.
  • konu hortlasın;
    bu kart her bakımdan iyi ama neden sli düzenek kurmaya izin vermiyor ? şu kart bile sli yapmaya izin veriyor

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_650_Ti_Boost_TF_Gaming/3.html

bence tek kötü yönü sli konfigürasyona izin vermemesi; ileriki zamalarda sli destekli kartları da piyasaya çıkarsa hiç şaşırmam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.