Şimdi Ara

ASUS ROG STRİX RTX 3080 Tİ GAMİNG OC 12GB 384Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Major Meto Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS ROG STRİX RTX 3080 Tİ GAMİNG OC 12GB 384Bit
    ASUS ROG STRİX RTX 3080 Tİ GAMİNG OC 12GB 384Bit

Kutusu faturası eksiksiz durmaktadır.
    2021 Haziran faturalıdır.
    Yeni nesil ekran kartına geçilecektir.Takas sadece ankara içi elden düşünülebilir.
    Ankara içi elden görüp deneyerek alabilirsiniz.
    Daha fazla fotoğraf, video yükleyeceğim.
    Fiyat : 20.000 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu paraya garantili rog 3090 veya evga 3090 satılıyordu, vay be. Fiyata bir revize tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

artık garantili 3090 bulmak neredeyse imkansız ama fiyat şuanki piyasaya göre 3090 fiyatı olmuş revize gerekli bencede

garantili rog ilan linki rica edebilir miyim 20k olarak

• QueenOfPain kullanıcısına yanıt
    Hocam mart civarı garantili rog için kendim 23 bine aldım. Kasım 2025 civarı garantli Evga için de en son 22 bin civarına ben anlaştım, konumdan dolayı rog aldım sonra. Tamam şu anda 20 bine bulamazsınız ama bu kartın ederi de 20k değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 9 Mart 2025; 11:26:16 >
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Aralık - Ocaktan beri bakınıyorum sarı sitede, şu anda yok ama 3-4 ay bir sürü bu civarda ilan geldi. 20 olmasın 22 olsun, 23 olsun ne farkedecek.

Hocam ben kartın ederi 20 k demedim benim verebileceğim Max rakam 20k dedim, kart benim değil sonuçta satıcı arkadaş 25 binde isteyebilir .
    Tercih meselesi ama o fiyatlara 3090 alacağıma 22-23 vereceksem kutulu garantili faturalı RX 7900 XT almayı tercih ederim. Herkesin fikri kendine saygı duymak lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

o zaman 20k diye post atmayın hocam insanları yanlış bilgilendirmeyin teşekkürler

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam siz 20k’ya 3080 ti alabilirsiniz buyrun. 2000 lira az söylemişim fiyatı kusura bakmayın. Gerçekten anlamak güç. Garantili 3090 olmasın, garantisiz olsun. Yazdığım yazıda bir sorun görmüyorum, satan üyeye de sadece bir tavsiye verdim uyup uymamak onun düşüncesi. Burası en son baktığımda sarı site değildi, ilanlara yorum yapabiliyorduk bazı kurallar çerçevesinde İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 9 Mart 2025; 12:33:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.