Şimdi Ara

ZOTAC GTX 980 AMP EXTREME! EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ZOTAC GTX 980 AMP EXTREME! EDITION
    980'ler arasındaki en hızlı karttır, max 65-66 derecelerde çalışıyor soğutması iyi ve sessizdir. Sadece oyun için kullandım. Kutusu ve bütün kutu içeriği eksiksiz duruyor. Termal macununu 1 ay önce yeniledim. İstanbul içi elden, şehirdışı önce havale sonra kargo olarak gönderim yapabilirim. Foto isteyen whatsapptan yazabilir.
    Gökhan Oflaz
    05330900934
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat gerçekten çok güzel. 1050ti yada 970ler için istenen hayal dışı rakamları düşününce en almalık kart durumunda. r9 390 ları falan saymıyorum o kartların sahiplerinin kafasını yaşamak için ne paralar veririm bi bilseniz İhtiyacı olanın kaçırmaması gereken bi kart. Ancak hocam detaya takılanlar için en hızlı 980 ibaresini değiştirmenizi öneririm zira Asus'un Rog Matrix Gold Edition modeli bir tık da olsa önde
  • Fiyat gerçekten çok güzel. 1050ti yada 970ler için istenen hayal dışı rakamları düşününce en almalık kart durumunda. r9 390 ları falan saymıyorum o kartların sahiplerinin kafasını yaşamak için ne paralar veririm bi bilseniz İhtiyacı olanın kaçırmaması gereken bi kart. Ancak hocam detaya takılanlar için en hızlı 980 ibaresini değiştirmenizi öneririm zira Asus'un Rog Matrix Gold Edition modeli bir tık da olsa önde
  • Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, hala 700 olurmu diye mesaj atanlara güzel bir yanıt oldu yorumunuz. Öyle bir kartın olduğundan haberim yoktu düzeltirim ilanı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abuk subuk 970leri 1050leri 800 900 liraya satmaya çalışanlara kapak olsun

• fiyat güzel hayırlı satışlar yılan gibi kart.
  • G4400 bu kartı besleyebilir mi ?

• rgsxmetin kullanıcısına yanıt
    darboğazın kralı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renklem nickli arkadaşla anlaştık yarın kargoya vereceğim. Şimdiden hayırlı olsun.@renklem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.