Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart Satın Al 4 Nisan 2025 15:38 1 1 [SATILIK] MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart Selamlar14 Mayıs 2022'de Vatandan alındı. İşlemciyi takarken 5-6 tane pini çok hafif yamultmuşum, fark etmemişim. M2 slotu olmadığı için de hiç monte etmedim. Yani kullanılmamış anakarttır. Muhtemelen çalışıyor. İade de edemeyeceğim için m2 slotu olan başka bir tane daha alıp döndüm. Ben düzeltmek istemedim. Sanırım kalem ucuyla filan kolayca düzeltiliyor. Resimde elimden geldiğince net çekmeye çalıştım. Tüm kutu içeriği, paketi açılmamış aynasına kadar duruyor.Mantık çerçevesinde sormak istediğiniz bir şey varsa lütfen çekinmeyin.İstanbul içi Gündüz Kozyatağı, Akşam ise Kadıköyden Pendik'e kadar metro güzergahında elden teslim veya şehir dışına ödeme sonrası kargo ile gönderebilirim. Makul pazarlık olabilir. Referanslarıma göz atabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün +10 Level Satılık Steam Hesapları! [+1200 oyunlu] [400 TL/Adet] [SATILIK] MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel LGA1151 DDR4 Micro ATX Anakart Razer Ouroboros Mouse SKATESLERİ Satılık [ARIZALI] Asus TUF Radeon RX6800XT Gaming OC 16GB Ekran Kartı