Şimdi Ara

satılık nargile tütünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 5 kg kadar antep işi orjinal ballı nargile tütünü var ilgi alanına giren arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler fiyat: 500gr 10TL olarak düşünüyorum
    az önce bakdım 125gr 9 liraydı hepsini alana indirim bile yaparım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ______________________________

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tam olarak aroması nedir hoca bide yaşlığını muhafaza edebilmiş bir ambalajda mı saklı şu an.
  • http://www.nargiledukkani.com/nargilesatis.php

Kilo 30 tl . isteğe uygun 15 çeşit aroma mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yentibaba -- 8 Haziran 2009; 1:53:37 >
  • Yaa arkadaşlar Rosanna Şeftalili aldım yeğen çok seviyor kıyak olsun diye aldım tek içimlik kullanıldı ben hoşlanmıyorum muz ve kavun dışındaki değişik aromalardan. paket olduğu gibi duruyor tek kullanımlık koyuldu lüleye 8-10 gram. başka bi aroması olupta elden değiştirecek olan varmı benimnle yaw almış bulunupta bir iki kullanıp değiştirmek isteyen varsa takaslayalım sıfır paket çöpe gidecek çok yazık
  • Arkadaşlar Elinde Elmalı ve Çilekli nargile Tütünü olan varsa acil bi söylesin ilgilenenler kilosu burada 25 lira has arap tütünü hemde ama pahalı dedik o yüzden buradan da bi arastırma yapma gereği duyduk acil ucuza bir şeyler yaparsanız toptan alımlar bile Söz konusu olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sarma tütün içiyorum ss li
    5 ay önce açıldı
    Satılık uygun viski
    3 hafta önce açıldı
    Pipo Tütünü Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.