Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK NBA 2K20 MyTeam Coin ( PC ) Satın Al 20 Nisan 2020 21:55 1 1 SATILIK NBA 2K20 MyTeam Coin ( PC ) Arkadaşlar merhaba, oyunu bıraktığım için hesabımdaki coinleri satıyorum. Almak isterseniz aşağıya Steam hesabımı bırakıyorum. Oradan hızlıca ulaşabilirsiniz bana, herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplamak isterim. Steam Hesabım; https://steamcommunity.com/id/Sametiko_/ Not; Oyunu bilgisayar üzerinden oynuyorum, satış olarak sizin koyduğunuz oyuncuyu pazardan alacağım, %10 olarak vergi kesiyor oyun, bu zararıda karşılayacağım. 100K= 12 TL 500K = 55 TL 900K = 90 TL Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün STEAM OYUNLARI %25 İNDİRİMLİ SATILIR Silinebilir [SATILIK] Fifa Online 4 Hesap [SATILIK] Silkroad TR 90 LV Hesap
Şuan toplamda 990K Mt var, %10 unu pazarda kesilen vergi olarak karşılayacağım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün STEAM OYUNLARI %25 İNDİRİMLİ SATILIR Silinebilir [SATILIK] Fifa Online 4 Hesap [SATILIK] Silkroad TR 90 LV Hesap