Şimdi Ara

Satılık Neredeyse Koleksiyonluk Ps Vita Oled

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muş İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba ; Cihaz gerçekten çok temiz olup sol joystick altında çizik vardır . Dikkatli bakarsanız görürsünüz . Ekranda herhangi bir derin çizik olmayıp ekran koruyucu ile kaplıdır . Ekranı dahil Görüp görebileceğiniz en temiz vita olduğuna emin olabilirsiniz ki fotoğraflardan belli oluyor . Çekilen foto ekran koruyucu takılmadan önceki halidir . Cihazın sağ yuvarlak tuşunun yanında hafif bir çentik iz var başka da bir şey yoktur .
    Cihaz yanında kutusu mevcut olup içeriğinde sticker ve kullanma kılavuzu gibi evraklar yok sadece . Ayrıca cihazı gamepad haline getiren aparat kılıf ile hiç kullanılmamış cihazı içine koyacağınız case yanında vereceğim .
    Cihazda henkaku yüklü olup çeşitli oyunlar yüklenmiştir . 128 gb hafıza kartı ile içerisinde Türkçe dubjalı ve Türkçe yamalı psp oyunu God of war ve fifa 23 pes 2023 ve çeşitli vita oyunları yüklüdür . Cihazın kutu orijinal şarj aleti ve 8 gb orijinal kartı ile cfw li bir biçimde sd2vita adaptör, 128 gb sıfır samsung evo plus 128 ile verilecektir . Harici satış yoktur. Cfw ile tüm oyunları mağazadan indirebilir cihazi psp ye çevirip tüm psp oyunları oynayabilir hatta emulator ile en eski nintendo oyunlarını bile oynayabilirsiniz.
    Kargo ile gönderim de Türkiye’nin her yerine %30 indirimli gönderim yaparım. Kargo bana aittir . Pazarlık öldürmemek kaydı ile minikte olsa vardır . Piyasada şu kadar diyen var ise önce temizliğine baksın cihazın . Paranız yetmiyorsa bütçenizin yettiğine bakın . FİYAT : 9500 TL .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 6 Ocak 2025; 19:51:13 >

• hocam..hayırlı satışlar fiyat bilgisi alabilirmyim
  • Hocam al sat mı yapıyorsun sen? Hep görüyorum da.
    Yani kullanıcılar alsa daha iyi olmaz mı? En azından burada satılanları?
  • humble mumble kullanıcısına yanıt

Al sat değil amacım , daha önce forumdan koleksiyonluk diye aldığım fat kasa denildiği gibi çıkmadı . Ekran çizik dolu idi . Bende bir sonraki gün satıp tekrar gerçekten koleksiyonluk fat kasa aldım yanına bir de slim kasa aldım . Ancak slim kasa daha çok hoşuma gittiği için fat kasayı satmaya karar verdim. Durum bundan ibaret . Özellikle Vita alıp satmıyorum. Ayrıca sattığım ürünlerin kullanıcıların almasında bir sorun yok , illegal bir şey yapmıyorum . Bu şekilde yazmanız komik geldi . Burası ikinci el forumu isteyen istediğini , istediği fiyata satar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.