![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 24 Ocak 2025; 12:43:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 24 Ocak 2025; 12:43:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam al sat mı yapıyorsun sen? Hep görüyorum da.
Yani kullanıcılar alsa daha iyi olmaz mı? En azından burada satılanları? |
Al sat değil amacım , daha önce forumdan koleksiyonluk diye aldığım fat kasa denildiği gibi çıkmadı . Ekran çizik dolu idi . Bende bir sonraki gün satıp tekrar gerçekten koleksiyonluk fat kasa aldım yanına bir de slim kasa aldım . Ancak slim kasa daha çok hoşuma gittiği için fat kasayı satmaya karar verdim. Durum bundan ibaret . Özellikle Vita alıp satmıyorum. Ayrıca sattığım ürünlerin kullanıcıların almasında bir sorun yok , illegal bir şey yapmıyorum . Bu şekilde yazmanız komik geldi . Burası ikinci el forumu isteyen istediğini , istediği fiyata satar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Al sat değil amacım , daha önce forumdan koleksiyonluk diye aldığım fat kasa denildiği gibi çıkmadı . Ekran çizik dolu idi . Bende bir sonraki gün satıp tekrar gerçekten koleksiyonluk fat kasa aldım yanına bir de slim kasa aldım . Ancak slim kasa daha çok hoşuma gittiği için fat kasayı satmaya karar verdim. Durum bundan ibaret . Özellikle Vita alıp satmıyorum. Ayrıca sattığım ürünlerin kullanıcıların almasında bir sorun yok , illegal bir şey yapmıyorum . Bu şekilde yazmanız komik geldi . Burası ikinci el forumu isteyen istediğini , istediği fiyata satar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |