Şimdi Ara

Satılık New 3DS XL Hyrule Edition (AL9H)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar 2 ay önce aldığım konsolumu istediğim oyunları oynadığım için satıyorum.

Ürün kozmetik olarak 10/10 alır herhangi bir kusuru yoktur.
    Ürün Limited Hyrule Edition edition dur. Çok güzel bir kasası vardır...
    En gelişmiş Cfw olan AL9H yüklüdür istendiği gibi upgrade edilebilir en güncel oyunlar yüklenip online olarak oynanabilir.
    Sky3ds gibi birer birer oyun değiştiren bunun yanında hiçbir artısı olmayan yöntemlerle kıyaslamayın, bilmeyen araştırabilir.
    32 gb class 10 sd kart dahildir. SD Kart Linki
    Ürünün içinde birsürü oyun ve theme yüklüdür pokemon oyunları mario oyunları fire emblem oyunları gibi 3ds alma sebebi olacak tüm oyunları yükledim.
    Ürünün yanında orjinal şarj aleti ve bir o kadar kaliteli olan hama marka şarj aleti veriyorum.

İstediğim fiyat pazarlıksız 800 tl'dir. Ürünü Anadolu yakası maltepe civarında yada önce havale sonra ürün olacak şekilde teslim edebilirim...

İyi günler dilerim...

Satılık New 3DS XL Hyrule Edition (AL9H)Satılık New 3DS XL Hyrule Edition (AL9H)Satılık New 3DS XL Hyrule Edition (AL9H)Satılık New 3DS XL Hyrule Edition (AL9H)Satılık New 3DS XL Hyrule Edition (AL9H)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YandAngeL -- 4 Aralık 2016; 19:58:42 >

• PM kutunuzu kontrol edebilir misiniz?
  • PM atamıyorum. PM atabilir misinz?
  • Üst ekran IPS mi yoska TN mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    [ALINIK] New N3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.