Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK NOKİA ***C7-00***--375 TL Satın Al 14 Şubat 2013 21:01 1 1 SATILIK NOKİA ***C7-00***--375 TL Cihazı 28 mart 2012 tarihinde forumdan bir arkadaştan aldım. Az ve özenle kullandım. Fotoğraf koymaya gerek görmedim aldığım ilandaki fotoğrafları incelemeniz yeterli olucaktır çünkü aradan zaman geçmiş olsada aldığım günkü gibi durmaktadır. Aldığım ilan :http://forum.donanimhaber.com/m_59014412/mpage_1/f_/key_eurofighter//tm.htm#59160406 Cihazın yazılımsal donanımsal hiç bir sorunu yoktur kozmetik olarak 10 üzerinden 9 rahat alır, 10 üzerinden 10 alırdı ama koruma kapağı takarken kaynaklı oluşmuş telefonun alt arka ucunda kalem ucu kadar defarmasyonlar olmuştur ama fotoğraflarda bile zar zor gözüküyorlar :) titiz olduğum için yazmak istedim ekranında kılcal çizik bile yoktur kaliteli zor çizilen mat ekran koruyucu vardır. Cihaz KVK garantilidir 18.03.2013 tarihine kadar devam etmektedir. Faturası aldığımdada yoktu imei ile kvk ya sorgulattım. Kutusuda kayıptır ama kutusundan çıkan aksesuarları tamdır. Cihaz + Orjinal kullanılmamış kulaklığı + Orjinal şarj adaptörü + Orjinal Usb kablosu ile gönderilicektir... Takas aynı temizlikte üstüne para verebilceğim blackberry tourch veya iphone 3gs ile mümkündür FİYAT : 390 >>>> 375 TL Balıkesir içi elden teslim.. iyi günler... iletişim ÖM veya Telefon la ulaşabilirsiniz 0539 935 1814 İlan her türlü yoruma eleştiriye öneriye açıktır ! FOTOĞRAFLAR Fiyat : 375 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2013 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Htc one M7 32 gb KIRMIZI + Nakit olmak üzere,, Htc One M8 VEYA One Max ariyorum *****Satılık SIFIR kvk Garantili HTC ONE (Silver) 32 GB***** SATILIK NOKİA ***C7-00***--375 TL
satıldı < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Htc one M7 32 gb KIRMIZI + Nakit olmak üzere,, Htc One M8 VEYA One Max ariyorum *****Satılık SIFIR kvk Garantili HTC ONE (Silver) 32 GB***** SATILIK NOKİA ***C7-00***--375 TL