Şimdi Ara

*****Satılık SIFIR kvk Garantili HTC ONE (Silver) 32 GB*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 *****Satılık SIFIR kvk Garantili HTC ONE (Silver) 32 GB*****
    EDİT: İlanda açıklmasını yaptığım cihazı satarken kasa açıklığı tespit edildi, kvk ya yollandı. Satın alalı 1 ay olmadığı için Jelatinli kapalı kutu (DOA) değişim olucak, işlemlerin sonlanmasını yeni cihazın gelmesini bekliyorum kutusunun jelatinini açmadan sıfır olarak vericem
    1850 lira fiyat istememim sebebi ise kvk dan 1999 liraya almayı düşünen birisinin 150 lira karlı almasını sağlamak :)

06.09.2013 tarihinde turkcell bayisinden aldım. Kontrol amaçlı açtım HT37AW Serisindendir
    İkinci telefon niyetiyle aldığımdan SİMKART takılmamıştır kutusundan çıkan aparatlarının poşetleri açılmamıştır
    Şarja bile takmadım
    Ekran koruyucu yapıştırıp kutusuna geri koydum
    Renk takıntım olduğu için aldıktan sonra teknosada Kırmızı rengini gördüğüm için satıyorum

İstediğim fiyat: 1.850 TL

Balıkesir ve İzmir içi elden teslim edebilirim.
    Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Eylül 2013 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• çok çok özür dilerim ama kesinlikle revize şart 1699 lira sıfırıyken 1850 lira ikinci eli sizce mantıklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: scinar

çok çok özür dilerim ama kesinlikle revize şart 1699 lira sıfırıyken 1850 lira ikinci eli sizce mantıklı mı

Rica ederim mesajınız için teşekkürler haklısınız ama telefon şu an ikinci el değil
    İlanda açıklmasını yaptığım cihazı satarken kasa açıklığı tespit edildi, kvk ya yollandı. Satın alalı 1 ay olmadığı için Jelatinli kapalı kutu (DOA) değişim olucak, işlemlerin sonlanmasını yeni cihazın gelmesini bekliyorum kutusunun jelatinini açmadan sıfır olarak vericem
    1850 lira fiyat istememim sebebi ise kvk dan 1999 liraya almayı düşünen birisinin 150 lira karlı almasını sağlamak :)
  • quote:

çok çok özür dilerim ama kesinlikle revize şart 1699 lira sıfırıyken 1850 lira ikinci eli sizce mantıklı mı

hocam 1699 liraya dediğin telefon paralel ithalat telefonu kvk da vatanda bimeks mediamarktda bu cihazlar en kötü 1899 lira :) yoksa 1300 liraya da s4 faturalı garantili satıyorlar.
  • ceza_feat_sagopa C kullanıcısına yanıt
    kardeş ben 1350 liraya orjinal samsung garantili s4 sattım fiyat çarpıtmayalım mediamarkt geçen hafta indirim yaptı 1699 liraya dist. ürünü verdi sıcak fırsatlar kısmında bakabilirsiniz
  • quote:

kardeş ben 1350 liraya orjinal samsung garantili s4 sattım fiyat çarpıtmayalım mediamarkt geçen hafta indirim yaptı 1699 liraya dist. ürünü verdi sıcak fırsatlar kısmında bakabilirsiniz

ama kardeş sürekli oluyo diye bi kaide yok bu kampanyaların :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.