Şimdi Ara

--> SATILIK -- Nokia N-Gage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim cidden iyi bakmışsın telefona. bendede aynı temizlikte duran bir n-gage var. Almayı düşünen olurmu bilmem. Alan kullanma amaçlı almaz ama diğer üyelerin bahsettiği gibi. Benim gibi hatıra sakla satma boşver :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunca961

Kardeşim cidden iyi bakmışsın telefona. bendede aynı temizlikte duran bir n-gage var. Almayı düşünen olurmu bilmem. Alan kullanma amaçlı almaz ama diğer üyelerin bahsettiği gibi. Benim gibi hatıra sakla satma boşver :))

Teşekkür ederim.
    Belki de iptal etmek en doğrusu olacak.
  • 2004 de aldıgınız cihaza 160 tl istiyorsun herkes normal diyor, ben 2010 da aldıgım e63 e 150 tl kargo benden diyince fiyat çok diyorlar :D Daha 2 sene önce ben bu telefondan almak isterken fiyatları 80-100 tl idi. Fiyatı düşmemiş, bide artmış ve insanlara normal geliyor, ilginç :D iyi satışlar bu arada.
  • ben kullanmak için almak isterdim ama fiyat çok uçuk gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adidas_741

2004 de aldıgınız cihaza 160 tl istiyorsun herkes normal diyor, ben 2010 da aldıgım e63 e 150 tl kargo benden diyince fiyat çok diyorlar :D Daha 2 sene önce ben bu telefondan almak isterken fiyatları 80-100 tl idi. Fiyatı düşmemiş, bide artmış ve insanlara normal geliyor, ilginç :D iyi satışlar bu arada.

hocam bu telefon şekil itibariyle klasik telefon.
    bu arada bende 2010 da yanılmıyorsam 360 tl ye aldığım e63 ü yine 2010 da yalan olmasın 200 lira civarına zor sattım :-)
    kimi telefonlar efsanedir. hem arkadaş iyi bakmış telefona. kullanmalık değil, koleksiyonluk bi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Kitap Mağazası

quote:

Orijinalden alıntı: Adidas_741

2004 de aldıgınız cihaza 160 tl istiyorsun herkes normal diyor, ben 2010 da aldıgım e63 e 150 tl kargo benden diyince fiyat çok diyorlar :D Daha 2 sene önce ben bu telefondan almak isterken fiyatları 80-100 tl idi. Fiyatı düşmemiş, bide artmış ve insanlara normal geliyor, ilginç :D iyi satışlar bu arada.

hocam bu telefon şekil itibariyle klasik telefon.
    bu arada bende 2010 da yanılmıyorsam 360 tl ye aldığım e63 ü yine 2010 da yalan olmasın 200 lira civarına zor sattım :-)
    kimi telefonlar efsanedir. hem arkadaş iyi bakmış telefona. kullanmalık değil, koleksiyonluk bi telefon

Aynen katılıyorum. Teşekkürler.
    --------------------------------------

Fiyat bana göre az bile.
    Sadece telefonun kendisi değil, kutusu ve çeşitli aksesuarları da var. Özellikle koleksiyon için düşünenler bunların kutusuna bile bakıyor.
    Zaten çeşitli ikinci el satış sitelerinden N-Gage fiyat araştırması yaparsanız, fiyatların benim verdiğim fiyatla benzer olduğunu görürsünüz.
    Burada bahsettiğimiz, teknik üstünlüklerden doğan bir fiyat değil. Manevi değer söz konusu.

N-Gage sıradışı ve aykırı bir cihaz. Nasıl konuşulduğunu bilirsiniz.

N-Gage 'den biraz daha bahsetmek istiyorum.

N-Gage'nin çıktığı tarihte Symbian S60'lı Nokia'lar da daha yeni çıkmıştı. Hiç birinde Stereo MP3 player yoktu. Stereo kulaklık desteği bile yoktu. N-Gage'den çok sonra çıkan bir çok Nokia'da durum aynıydı. 6600'ı olan arkadaşlar UltraMP3 programını kurup, mono mp3 dinlemeye çalışırlardı.
    Nokia o tarihlerde her telefona pop-port koyardı. Kulaklık ve data bağlantısı buradan yapılırdı. Bilgisayara Nokia Suit kurup, sürücüleri yüklemeden Pop-port çalışmazdı. N-Gage de ise kendisinden yıllar sonra çıkacak telefonlarda standartlaşacak olan, mini-USB bağlantısı vardı. Bu sayede istediğiniz bilgisayardan, sürücüsüz olarak cihazın içindeki hafıza kartına erişip, cihazı taşınabilir bellek olarak da kullanabiliyordunuz.
    Yine o tarihlerde telefondan MP3 dinlemek bile ayrıcalık sayılırken, bildiğiniz sinema filmlerini N-Gage üzerindeki Real Player ile uyumlu formata çevirip, telefonda film izleyebiliyordunuz. Bunu görenler hayret ediyordu.
    Telsim'in verdiği GPRS üzerinden ücretsiz TV izleme hizmeti de pek bilinmiyordu. Bu da N-Gage ile desteklenen bir özellikti.

Arkadaşlar başınıza toplanıyordu. N-Gage üzerindeki CMR 2005, bilgisayardaki CMR 02'nin aynısı. Bunu görünce hafiften şok olmaya başlıyorlardı. Sonra biraz MP3, derken kuru kuru olmaz böyle diyip, Video kliplere giriyordunuz. Tam herkesin ağzı açık kalmışken, canlı tv'ye bağlanıveriyordunuz. İşte "OHA" ların havada uçuştuğu kopuş noktası da o oluyordu.
    Şimdi bunların hepsi sıradan ve önemsiz. Şu tarihte hiç kimse, 176x208 2.1 inç ekranda 2 saatlik filmi izlemez ama o tarihte bunlar olağanüstüydü. Sadece N-Gage kullanıcıları değil, cihazının kabiliyetlerini bilen tüm 3650, 3660, 6600, 6620, 7610 ve aklıma gelmeyen diğer tüm s60 cihaz kullanıcıları benzer deneyimler edindiler.

Saygı çerçevesinde düşüncelerini belirten herkese teşekkürler.

• Takipteyim. Kafam atarsa alıcam
  • vay arkadaş ya 6 tane kullandım desem inanırmısınız sonuncusu en temiziydi ama bu kadar temiz degildi belkide eski günler geldi aklıma hocam cihaz çok çok çok güzel şuan iphone 5 için ayırdığım paramı bozup almamak için sabrediyorum ama bence bu para için gel sen satma bu cihaz koy dursun kenarda ilerde çocukların oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taher190

vay arkadaş ya 6 tane kullandım desem inanırmısınız sonuncusu en temiziydi ama bu kadar temiz degildi belkide eski günler geldi aklıma hocam cihaz çok çok çok güzel şuan iphone 5 için ayırdığım paramı bozup almamak için sabrediyorum ama bence bu para için gel sen satma bu cihaz koy dursun kenarda ilerde çocukların oynar

Yorum için teşekkürler.
  • Fiyat düşerse ilk bana haber et müdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunasker

Fiyat düşerse ilk bana haber et müdür

İsterseniz favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Şu anki fiyat son.
    Sahibinden'deki ilanları inceleyenler, farkı ve fiyatı görebilirler.
  • Mesajım bulunmalı. Alabilirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Mesajım bulunmalı. Alabilirim :)

Tam da foruma katıldığınız dönemin cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Bringer

quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Mesajım bulunmalı. Alabilirim :)

Tam da foruma katıldığınız dönemin cihazı.

Haklısınız hocam. 4 tane n-gage'im oldu. 70-80 liraya satmıştım en sonuncusunu. Ama artık antikaya girmiş Bakalım durumlar iyileşirse alırım.
  • heyy gidi günler,ilk çıktıgında deli paraydı,biz daha o zamanlar 3310 kullandıgımız için ufo gören masum köylü modundaydık :D istediğim bir cihazdı ama kısmet olmadı,ben olsaydım şimdi ya en az 500e satarım yada hatıra der saklarım :) 3210umu sakladığım gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

heyy gidi günler,ilk çıktıgında deli paraydı,biz daha o zamanlar 3310 kullandıgımız için ufo gören masum köylü modundaydık :D istediğim bir cihazdı ama kısmet olmadı,ben olsaydım şimdi ya en az 500e satarım yada hatıra der saklarım :) 3210umu sakladığım gibi :D

Katkınızdan ötürü teşekkür ederim.

3210 da kendi zamanının en güzel telefonuydu. Şimdiki telefonlarda 1080p video izlenebiliyor. O dönemde 3210'daki siyah beyaz animasyonlu resimlere hayran kalırdık.
  • oncelikle iyi satislar

bende 3 tane ngage degistirdim hatta suan 1 tanesi duruyor rusya ya giden bir arkadasimdan rica etmistim sifir getirmisti ama suan kapak be kasada catlaklar var:)

universite yillarimda kantinde telefonla konusma yaptigimda herkes tuaf ve anlamsiz bakislarla bakardi telefonun konusma pozisyonu dikine oldugundan herkes garibserdi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

oncelikle iyi satislar

bende 3 tane ngage degistirdim hatta suan 1 tanesi duruyor rusya ya giden bir arkadasimdan rica etmistim sifir getirmisti ama suan kapak be kasada catlaklar var:)

universite yillarimda kantinde telefonla konusma yaptigimda herkes tuaf ve anlamsiz bakislarla bakardi telefonun konusma pozisyonu dikine oldugundan herkes garibserdi:)

Teşekkürler.

O durumu çok iyi bilirim.
    Yadırgayan da olur, hayret eden de ama hepsi bakar kalır.

James Bond'un ayakkabısıyla konuşması kadar ilginç olmasa da, sıradışı.
  • N-Gage satılmıştır.
    Hayırlı olsun.
  • sağlam telefondu ngage qd den almadığım zevki tadtırdı radyodan kayıt fln filan güçlü ses çıkışı süper tlfndu hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.