Şimdi Ara

--> SATILIK -- Nokia N-Gage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     --> SATILIK -- Nokia N-Gage

29.05.2004 tarihinde satın almış olduğum Nokia N-Gage satılıktır.
    8 yıldır günlük kullanılıyor.

N-Gage hakkında:

N-Gage, Nokia'nın telefon özellikli taşınabilir oyun konsolu olarak piyasaya sürdüğü çok özel bir cihazdır. Kamerasının olmaması dışında, zamanının tüm cihazlarından üstün donanıma sahiptir. N-gage için çıkan özel oyunları diğer N-gage sahipleri ile on-line veya bluetooth üzerinden oynanabilmekteydi. Cihaz aynı zamanda harika bir stereo radyo ve mp3 çalardır. Cihazın üzerinde bulunan standart 2,5mm kulaklık çıkışına, kendi 3,5mm aparatı ile standart kulaklıklar bağlanabilir.
    N-Gage aynı zamanda bir rip cihazıdır. Bu, çok ender bulunan bir özelliktir. Standart 2,5mm kulaklık çıkışı aynı zamanda hat girişi olarak kullanılabilmektedir. Cihazın 2,5mm-3,5mm by-pass kablosunu arkadaşınızın DVD oynatıcısının kulaklık çıkışına takıp, çalan müziği hafıza kartına kaydedebilirsiniz. Kaydedilen kalite ise, Çift kanal, Sabit 128kpbs 44100Hz AAC.

Cihaz, Nokia'nın piyasaya sürdüğü ilk symbian s60 telefonlardan biri. 104mhz ARM920T işlemcisi, 16mb rami var. Mini USB bağlantı mevcut.
    Detaylı özelliklere buradan bakabilirsiniz. ->http://www.gsmarena.com/nokia_n_gage-390.php
    N-Gage'nin kendi oyunları dışında gameboy emulatorü kurup, eski gameboy oyunlarını oynuyordum. Arka aydınlatmalı, daha yüksek çözünürlüklü ekranda harika oluyor.

Sattığım cihaz hakkında:

- Finlandiya malıdır. Nokia Kom. Ltd. tarafından ithal edilmiş Türkiye cihazıdır.
    - Cihaz dili Türkçe.
    - Yüklü FW v3.30
    - Servis görmemiş ve değişeni olmayan bir cihazdır. Tuş takımı, ön, arka kapak hepsi orjinal.
    - Çalışmasında hiç bir sorunu yok.
    - Tuşlar hala canlı. Tuşlara bastığınızda tık tık sesini duyabiliyorsunuz.
    - Sürekli olarak orjinal kılıfında taşınmış, özenle ve severek kullanılmış bir cihazdır.

Cihazın yanında çok zor bulabileceğiniz orjinal taşıma kılıfını veriyorum. N-Gage teması ile uyumlu gri-turuncu renk.

N-Gage'in en verimli çalıştığı hafıza kartı 1gb 'dır. Cihazın içinde ana işlemciden ayrı olarak, müzik çalar fonksiyonunu yürüten ayrı bir çip mevcut. Bu çipin desteklediği en büyük hafıza kartı ise 1gb. Bundan daha büyük kart takınca dahili müzik çalar çalışmıyor. Ayrı müzik çalar yazılımı yüklemek gerekiyor. Cihaz için almış olduğum, alındığı dönemin en iyi MMC kartlarından biri olan Kingston 1gb MMC+ kartı da yanında veriyorum. MMC+ desteği olmayan normal bir SD kart okuyucu ile bilgisayarda test ettiğimde okuma hızı ortalama 16,5 MB/s, yazma hızı 11 MB/s, erişim süresi ortalama 0,863 ms olarak çıkıyor.

Cihazın ekranında ışığa yatay tutunca fark edebileceğiniz kılcal çizikler mevcut ama normal kullanımda göze batacak derin çizikler yok. Cihazın kasasının üst kısmında, (kulağa dayanan kısmında) hafif çizikler var. Yan taraflarda bir iki minicik vuruk var. Ön kapağın, hoparlör çıkışının olduğu bölgede bir iki tane milimetrik soyulma var. Arka kapağın usb çıkışının yanına denk gelen yan tarafında az miktar boya soyulması var. Bütün bu saydıklarım belli belirsiz kusurlar. Eklediğim yüksek çözünürlüklü fotoğrafları indirip, inceleyerek karar verebilirsiniz.

İçerik:

- Nokia N-Gage
    - Orjinal şarj cihazı
    - Nokia BL-5C 1020mAh batarya (Boşta 3-4 gün kadar gidiyor)
    - Orjinal Nokia N-Gage taşıma kılıfı ve askı kancası
    - Kingston 1GB MMC+ hafıza kartı
    - Orjinal Nokia USB data kablosu
    - 2,5mm erkek, 3,5mm dişi çevirici (Standart 3,5mm kulaklıklar için)
    - 2,5mm erkek, 3,5mm erkek çevirici (Hat girişi fonksiyonu için)
    - Üzerinde IMEI 'si, TRT hologramı, Telekominikasyon kurumu hologramı bulunan orjinal kutusu
    - Kullanım klavuzu, kurulum CD'si, 01/2003 oyun kataloğu, kaşelenmiş garanti belgesi

Bu tamamen keyfi bir satıştır. Lütfen ölücü tekliflerinde bulunmayın.
    Cihazın içinin ve dışının gösterildiği, farklı açılarla çekilmiş fotoğraflarını ekliyorum. Toplam 22 fotoğraf var.
    Cihaz satıldıktan sonra iadesi söz konusu değildir. O yüzden lütfen fotoğrafları iyi inceleyin. İsterseniz daha da fotoğraf eklerim, sormanız yeterli. Elden almak isteyenler cihazı görüp, karar verebilir.

Fotoğraflar:

--> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage

--> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage

--> SATILIK -- Nokia N-Gage  --> SATILIK -- Nokia N-Gage

Fiyat: 160TL -SATILDI-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 11 Aralık 2012; 17:40:32 >

• Çok çok çok temizmiş gerçekten harika bir cihaz.. Hayırlı satışlar diliyorum..
  • Uzun zamandır arıyorum bu cihazdan..takas düşünürmüsün ..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-ay-bile-kullanilmamis-tertemiz-c3-hediyeli-104597846/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ms_TunC -- 8 Kasım 2012; 16:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicmaniac

Çok çok çok temizmiş gerçekten harika bir cihaz.. Hayırlı satışlar diliyorum..

İnceleyip, yorumladığınız için çok teşekkür ederim.

@ Ms_TunC
    PM gönderiyorum.
  • Anılarım depreşti =) inanılmaz güzel bir telefon. Bu kadar temiz nasıl kaldı anlayamadım. Benim n-gage 'im rom yükleme sırasında rahmetli olmuştu. Hala saklıyorum :/ Nerede nasıl tamir ettirilebilir fikriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkghost

Anılarım depreşti =) inanılmaz güzel bir telefon. Bu kadar temiz nasıl kaldı anlayamadım. Benim n-gage 'im rom yükleme sırasında rahmetli olmuştu. Hala saklıyorum :/ Nerede nasıl tamir ettirilebilir fikriniz var mı ?

Öncellikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Sürekli kılıfında muhafaza edildiği için, cihaz yıpranmadı.
    Telefon tamiri yapan yerlerde, nokia servislerinin kullandığı özel flashlama cihazları oluyor. Pilin arkasından doğru, servis tipi bir bağlantı şekli var. Hala yapan bir yer varsa belki kurtarırlar.
    Eskiden 3310 vardı. Götürüp modifiye flash yüklettirirdim. İçinden gereksiz diller çıkarılmış, yerine yeni animasyonlar melodiler vs yüklenmiş hale gelirdi.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık - Takaslık NOKİA 3250
    18 yıl önce açıldı
    N-Gage kullanan arkadaslar...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar çok temiz cihazmış bi aralar hayalimdi bu cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: garagulle

hayırlı satışlar çok temiz cihazmış bi aralar hayalimdi bu cihazlar

Sağolun.
    Bence ilk s60'lar arasında en iyisi.
  • vay bee tüylerim diken diken oldu bu cihazı görünce
    şimdiye kadarki en çok severek kullandığım cihazımdı
    benim gibi yabancı müzik dinleyen biri için bulunmaz nimet olan radyodan kayıt özelliği vardı ve radyodan kayıt sesi orjinal mp3'nden bile daha kaliteli ses verirdi
    hocam 160 TL gibi basit bir rakam için cihazını satma bence hemde bu kadar temiz bir cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_fps

vay bee tüylerim diken diken oldu bu cihazı görünce
    şimdiye kadarki en çok severek kullandığım cihazımdı
    benim gibi yabancı müzik dinleyen biri için bulunmaz nimet olan radyodan kayıt özelliği vardı ve radyodan kayıt sesi orjinal mp3'nden bile daha kaliteli ses verirdi
    hocam 160 TL gibi basit bir rakam için cihazını satma bence hemde bu kadar temiz bir cihazı

Evet, çok doğru.
    Radyodan kayıt özelliği de var ve gerçekten çok başarılı.

Haklısınız. Taso ilanımı tamamladım. Orada satışlar iyi giderse, bu ilanı kaldırabilirim.
  • cihaz çok temizmiş bende kendi n-gage imi satmıştım sonra sattığıma pişman oldum
  • tü tü tü tü maşallah

hayırlı satışlar
  • Hocam nostalji yaşadım resmen. Ne de güzel kullanmışsın cihazı. Alan kişi de kullanımlık değil saklamalık almalı bence.
    Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Kitap Mağazası

Hocam nostalji yaşadım resmen. Ne de güzel kullanmışsın cihazı. Alan kişi de kullanımlık değil saklamalık almalı bence.
    Hayırlı satışlar

Teşekkür ederim.
  • Güzel cihaz ve harika ilan. Benim de hala vazgeçemediğim telefonumdur. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Güzel cihaz ve harika ilan. Benim de hala vazgeçemediğim telefonumdur. Hayırlı satışlar.

Sağolun.
  • Yanılmıyorsam N-Gage oyunlarının tamamı 1 - 1.2 gb civarında bir yer kaplıyordu.

Biz de işin çakallığındaydık 6600, 6630'da oynardık.

Temiz bir cihazmış gerçekten iyi bakmışsın cihaza. İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Yanılmıyorsam N-Gage oyunlarının tamamı 1 - 1.2 gb civarında bir yer kaplıyordu.

Yorum için teşekkürler.

N-Gage oyunlarını başka cihazlarda da oynama fikri, Nokia'nın da işine geldi.
    Yanlış hatırlamıyorsam, N95 ile birlikte n-gage oyunlarını tekrar gündeme getirdi.

N-Gage oyunları arasında Elder Scrolls serisinden bir oyun da olması dikkat çekici.

İşte tüm liste:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N-Gage_games

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Bringer

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Yanılmıyorsam N-Gage oyunlarının tamamı 1 - 1.2 gb civarında bir yer kaplıyordu.

Yorum için teşekkürler.

N-Gage oyunlarını başka cihazlarda da oynama fikri, Nokia'nın da işine geldi.
    Yanlış hatırlamıyorsam, N95 ile birlikte n-gage oyunlarını tekrar gündeme getirdi.

N-Gage oyunları arasında Elder Scrolls serisinden bir oyun da olması dikkat çekici.

İşte tüm liste:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N-Gage_games

Zaten N-Gage olmasa Nokia diğer cihazlarına böyle bir kurgu kurmazdı. Öncelikle OS6.1 olan N-Gage oyunlarının önce OS7'de sonrasında OS8 ve OS8.1'da oynanabilmesi üzerine OS9.1'e entegre etti platformu. vs. vs..

Daha fazla yazarak konuyu kirletmek istemiyorum.

İyi satışlar, alacak arkadaşın da gözü gibi bakması dileğiyle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.