Şimdi Ara

N73 music edition (v.s) 5800 Xpress Music

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle iki telefonuda kullanan veya kullanma fırsatı olan kişilere soruyurm;

- Kamera olarak megapikselleri aynı fotoğraf ve video kalitelerinde aralarında fark var mı?
    - Müzik açısından 5800 xm i çoğu telefondan üstün biliyordum fakat n73me nin daha yüksek ve kaliteli ses verdiğini duydum doğruluk payı var mıdır?

• quote:

Orjinalden alıntı: Rodelaro2

Arkadaşlar özellikle iki telefonuda kullanan veya kullanma fırsatı olan kişilere soruyurm;

- Kamera olarak megapikselleri aynı fotoğraf ve video kalitelerinde aralarında fark var mı?
    - Müzik açısından 5800 xm i çoğu telefondan üstün biliyordum fakat n73me nin daha yüksek ve kaliteli ses verdiğini duydum doğruluk payı var mıdır?

Evet senin sorularını teker teker cevaplayayım
    -Fotoğraf çekimlerin de N73 daha başarılıdır.
    -Video çekiminde 5800 çok daha başarılıdır.(5800 ın video su Dvd kalitesinde)
    -Kulaklık ses çıkışında ve ses kalitesinde 5800 üstündür.
    -Hoparlör konusunda bi fikrim yok.

Not:Bu iki telefonu kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 22 Haziran 2009; 16:52:28 >

• öncelikle cevaplar için teşekkürler:)

5800da foto çekimlerinde gerekli kamera ayarlarını yapınca kalite çok değişiyormuş doğru mu

bide hızları aynı mı çok soru sordum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 22 Haziran 2009; 17:03:25 >
  • hız olarak ikisi de iyi değildir kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rodelaro2

öncelikle cevaplar için teşekkürler:)

5800da foto çekimlerinde gerekli kamera ayarlarını yapınca kalite çok değişiyormuş doğru mu

bide hızları aynı mı çok soru sordum ama

5800 çok Daha hızlı.369 Mhz işlemci mevcut telefonda.
    N73 Çok yavaş ve sorunlu bir model,çok eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 22 Haziran 2009; 20:43:46 >
  • N73 çok eskidi ayrıca çok yavaş , yukarıda hepsi söylenmiş özet olarak 5800 xm verdiğin paraya değer diye düşünüyorum.
  • anneyle kızı
  • Şu konuyu bi güncellesek =) Bende N73 var memnunumda fakat nedendir bilinmez 5800 alasım var 5800ın ses kalitesi iyi gibi duruyo ama bnm için şuanda önemli olan 5800'ın resim kalitesi..Arkadaş sormuş ayarları yapılınca çekim değişiyo diye doğrumu diye ama cevap alamamış ben tekrar sorsam?5800 sırf kamera ve resim kalitesi yüzünden aldıktan sonra pişman etmesin beni?
  • resim kalitesi çok kötü değil..
  • Arkadaşım cevabın için teşekkürler de yeterince açıklayıcı değil sanırım en mantıklısı bi 5800 bulup N73le kapıştırmak
  • N73 sakın alma.Çünkü test etme fırsatım oldu.
    Telefon çok sorunlu çok yavaş ve res atıyor kendi kendine.
    Çok takılıyor zaman zaman sinirini tepene çıkarır fırlatır kırarsın.
    5800 al çünkü N73 ün artık bir iddaası yok eskidi.
    Almaya değmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

N73 sakın alma.Çünkü test etme fırsatım oldu.
    Telefon çok sorunlu çok yavaş ve res atıyor kendi kendine.
    Çok takılıyor zaman zaman sinirini tepene çıkarır fırlatır kırarsın.
    5800 al çünkü N73 ün artık bir iddaası yok eskidi.
    Almaya değmez diye düşünüyorum.

Teknode arkadaşım sende bnm mesajımı okumamışsın =) N73 elimde var diyorum kullanıyorum..5800 almayı düşünüyorum ama ben fotoğrafla baya ilgiliyim 5800'ın çekim kalitesi N73 e göre nasıl?N73 çok güzel çok net ve kaliteli resimler çekiyo 5800da düşük kaliteyle karşılaşırsam bütün "+" larına rağmen pişman olurum aldığıma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror~~ -- 13 Şubat 2010; 18:25:17 >

• arkadaşım n73 ün fotoları çok daha kalitelidir ikiside 3.2 megapixel ama n73 kamerası tessar 2.8/5.6 dır. 5800 xm nin ise tessar 2.8/3.7 dir. kamera için değiştireceksen kesin pişman olursun çünkü ben ikisinide denedim. kamera için sana tavsiyem 6220classic 5 megapixel dir mükemmel kamerası var.
  • Arkadasim eger ben guzel foto ceken bir telefon istiyorum dersen sana tek onerim sonyericcson cybershot modeli olur.
    Ama ne yalan soyliyim n73 le 5800 in kameralarini karsilastirmadim.
    O yuzden hataya dusurmek istemiyorum seni.
    Fakat nokianin kameralarindan pek birsey bekleme.
  • 5800 derim.
  • n73 eskidi artık sıfırı satılmıyordur muhtemelen
    5800 daha güncel sorunları yazılımlarla halledilmeye çalışıyor fakat bazıları üretim hatalıymış o nedenle bazıları aldıklarına pişman oluyor
    alırken sorunlu seri olup olmadığına dikkat edin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

n73 eskidi artık sıfırı satılmıyordur muhtemelen
    5800 daha güncel sorunları yazılımlarla halledilmeye çalışıyor fakat bazıları üretim hatalıymış o nedenle bazıları aldıklarına pişman oluyor
    alırken sorunlu seri olup olmadığına dikkat edin derim

ben kesinlikle 5800 derim fotograf kalitesi kötü değil n73 den biraz dha kötüdür herhalde şu anda zaten piyasada hatalı 5800 da kalmadı işlemci hızıda o.c ile 439mhz ye geldi yani n97 ile aynı..
  • N73 kullanmayanlar bile yorum yapmış. Şunu seç, bunu seç demiyorum. Ama 2 seneden fazla N73 Music Edition kullanan birisi olarak iki yıllık garantisinin son ayına kadar sorun yaşamadım. Son ayın içinde joystick bozuldu ve garanti kapsamında değiştirildi. Verdiği ses, çektiği fotoğraf ve diğer özellikleriyle benim için tek eksiği Wi-Fi idi. Şimdi telefon almak için piyasaya bakıyorum da o kadar sorunsuz bir telefon göremiyorum. Forumdan bir arkadaşa sattım, keşke satmasaydım...

Tekrar söylüyorum. Tavsiye mesajı değil sadece N73 ME için düşüncelerimi söyledim.
  • 5800................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.