Şimdi Ara

SATILIK NUKER [VENİCE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VENİCE SERVERİNDA SATILIK 57 LVL NUKER CHAR.PERFECT KASILMISTIR.FULL İNT.SADECE İZMİRLİ ARKADASLAR MSJ ATSIN.20 GÜNE YAKIN GOLD TİCKET VE MAYMUNU İLE BİRLİKTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 9:42:00 >

• Bir kaç resim çektim.yanlız üzerindeki itemler dışında item vermiyorum.üstümde full +2 cyrstal jewel set var.chest haric ama o da +2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 11:34:43 >

• NASSI YANİ.Şoktayım.
  • kimse istemiyor oyunda da bırakmamı bakalım ne kadar gidicek daha nukelik :D
    Her türlü iyi teklife açıgım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 14:18:44 >
  • AYNI ŞEKİLDE KARDEŞİMLE CARIMIZ AYNIDIR 53 %24 FULL NUKER TICET VE MAYMUN ARTI FULL RENKLI STALL. CAR SATLIKTIR ÜZERİMDEKİ SET VE ELİMDEKİ İTEM DIŞINDA STRONGE BOŞDUR İLGİLENEN ARKADAŞLAR XYDAR VE ZYRONA PM ATSIN ........
  • oLUM NAPIYONUZ YAW SİZ.nEDEN SATIYOSUNUZ.GÖZLERİM YAŞARDI BİANDA VALLA.SİNAN NE OLDU BİLİDERİM PROBLEMMİ VAR.BİRİ YAMUKMU YAPTI.KESEYİM ÇÜKÜNÜ YANLIŞ YAPANIN.

• YOK KARDEŞİM ONURLA KARAR VERDİK YENİ Bİ FİKRİMİZ VAR SEN DE BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BİLİDERİM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bole bır char ne kdar eder kı acba ? fıyat olarak ne dusunuosunuz?
  • FULL STALL TICET VE MAYMUN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyron_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 16:19:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Zyron_Khalin

YOK KARDEŞİM ONURLA KARAR VERDİK YENİ Bİ FİKRİMİZ VAR SEN DE BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BİLİDERİM...

oLUM NEYMİŞ O FİKİR MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ.BURADA SÖLENCEK BİŞEY DEİLSE BİZİM MEKANA GELEYİM AKŞAMA.HABER VER MUTLAKA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phesix

bole bır char ne kdar eder kı acba ? fıyat olarak ne dusunuosunuz?

Almayı düşünen arkadaşlar PM atsınlar fiyatı öyle konusalım.ortaya yazmak olmaz
  • OK GEL SEN MEKANA KONUŞALIM BİLİDERİM BEKLİYOM ......
  • HACI NE YAPTINIZ SİZ YAA... SATILIRMI HİÇ O KARAKTERLER HİÇMİ ACIMIYONUZ EMEĞİNİZE. ONUR, SİNAN BABA BİDAHA DÜŞÜNÜN BENCE OOOF OFFF... ONUR BİDE SERVERDE EN YÜKSEK TÜRK CHARLARDAN BİRİ SENSİN OYUNUMU BURAKIYONUZ HACI NE YAPIYONUZ SİZ GUİLD MASTERIM ALOOOO

-WALLAHA ŞOKTAYIM HA
  • Ben aliyim Bitanesini kaçpara istiyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

Ben aliyim Bitanesini kaçpara istiyonuz

burda fiyat söylenmez ilgilenen arkadaşlar zyron ve xydara pm atsınlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

Ben aliyim Bitanesini kaçpara istiyonuz

Pm at arkadasım.o zaman konusuruz fiyatını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.