Şimdi Ara

SATILIK NUKER [VENİCE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VENİCE SERVERİNDA SATILIK 57 LVL NUKER CHAR.PERFECT KASILMISTIR.FULL İNT.SADECE İZMİRLİ ARKADASLAR MSJ ATSIN.20 GÜNE YAKIN GOLD TİCKET VE MAYMUNU İLE BİRLİKTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 9:42:00 >

• Bir kaç resim çektim.yanlız üzerindeki itemler dışında item vermiyorum.üstümde full +2 cyrstal jewel set var.chest haric ama o da +2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 11:34:43 >

• NASSI YANİ.Şoktayım.
  • kimse istemiyor oyunda da bırakmamı bakalım ne kadar gidicek daha nukelik :D
    Her türlü iyi teklife açıgım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 14:18:44 >
  • AYNI ŞEKİLDE KARDEŞİMLE CARIMIZ AYNIDIR 53 %24 FULL NUKER TICET VE MAYMUN ARTI FULL RENKLI STALL. CAR SATLIKTIR ÜZERİMDEKİ SET VE ELİMDEKİ İTEM DIŞINDA STRONGE BOŞDUR İLGİLENEN ARKADAŞLAR XYDAR VE ZYRONA PM ATSIN ........
  • oLUM NAPIYONUZ YAW SİZ.nEDEN SATIYOSUNUZ.GÖZLERİM YAŞARDI BİANDA VALLA.SİNAN NE OLDU BİLİDERİM PROBLEMMİ VAR.BİRİ YAMUKMU YAPTI.KESEYİM ÇÜKÜNÜ YANLIŞ YAPANIN.

• YOK KARDEŞİM ONURLA KARAR VERDİK YENİ Bİ FİKRİMİZ VAR SEN DE BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BİLİDERİM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bole bır char ne kdar eder kı acba ? fıyat olarak ne dusunuosunuz?
  • FULL STALL TICET VE MAYMUN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyron_Khalin -- 18 Mayıs 2006; 16:19:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Zyron_Khalin

YOK KARDEŞİM ONURLA KARAR VERDİK YENİ Bİ FİKRİMİZ VAR SEN DE BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BİLİDERİM...

oLUM NEYMİŞ O FİKİR MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ.BURADA SÖLENCEK BİŞEY DEİLSE BİZİM MEKANA GELEYİM AKŞAMA.HABER VER MUTLAKA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phesix

bole bır char ne kdar eder kı acba ? fıyat olarak ne dusunuosunuz?

Almayı düşünen arkadaşlar PM atsınlar fiyatı öyle konusalım.ortaya yazmak olmaz
  • OK GEL SEN MEKANA KONUŞALIM BİLİDERİM BEKLİYOM ......
  • HACI NE YAPTINIZ SİZ YAA... SATILIRMI HİÇ O KARAKTERLER HİÇMİ ACIMIYONUZ EMEĞİNİZE. ONUR, SİNAN BABA BİDAHA DÜŞÜNÜN BENCE OOOF OFFF... ONUR BİDE SERVERDE EN YÜKSEK TÜRK CHARLARDAN BİRİ SENSİN OYUNUMU BURAKIYONUZ HACI NE YAPIYONUZ SİZ GUİLD MASTERIM ALOOOO

-WALLAHA ŞOKTAYIM HA
  • Ben aliyim Bitanesini kaçpara istiyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

Ben aliyim Bitanesini kaçpara istiyonuz

burda fiyat söylenmez ilgilenen arkadaşlar zyron ve xydara pm atsınlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

Ben aliyim Bitanesini kaçpara istiyonuz

Pm at arkadasım.o zaman konusuruz fiyatını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.