Bildirim
satılık numara 0532 207 62 82
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
abi 1 lira vermem ne bu ya.
bendede var
0532 412.........
0532 472 ........
cokta uyumlu sendekinden fazla. bunuda meslekmi ettiniz anlamadım -
bunun üstüne telefonum caldı arayan arkadas harbiden helal. ama yok bedavaya veririm böyle sektör yok. varsada kabul etmiyorum. ismini satmak gibi bişey bu.
(kullanılmış hatlar için konuştum).
bu arada ilanını kirlettim silebilirim şikayette edebilirsin) -
quote:
Orjinalden alıntı: seroni
bunuda meslekmi ettiniz anlamadım
-
Hahaha iyi konuştunuz ya :D
Bende 05... 221 31 31 ile biten telefon numarası vardı kırdım attım :D -
Turkcell'in 532 2xx ile başlayan serileri daha değerli, ilk çıkan numaralar olduğu için...
Turkcell Extralarda 50 Liraya satıyorlar, tabi güzel numara bulmak kolay değil satan arkadaşa da haksızlık etmeyelim -
numaranin ozel bir tarafida yokki turkcell de bu hatlar bedava cok daha guzel numaralari bedsava alir alan kisi
hem bu zamanda numara icin arti para vermek akıl isi degil -
şikayet edecek bişey yok arkadaşlar herkes görüşünü bildirsin tabi ben nakış dizaynı yapmaktayım mesleğim bu değil ancak elimde uzun zamandır olan bir hat bu numara.zamanında bende para vererek almıştım.turkcell 532 ile başlayan ve 200 lü seriler değerli olmuştur hep,bununda bir piyasası oluşmuştur zamanla bende bu piyasaya göre fiyat biçtim ve satılığa koydum pm le almak isteyen arkadaşlarımızında mesajları var ama takas isteyenler ağırlıklı işime yarayan bi şeyle takasta edecem ama anlaşamadık bi türlü:) pazarlığada takasada açık bir numaradır isteyen arkadaşlarımız için.herkese iyi günler dilerim.
Hahaha iyi konuştunuz ya :D
Bende 05... 221 31 31 ile biten telefon numarası vardı kırdım attım :D
demiş bi arkadaş başında 532 varsa o hatta 150 ytl veriyorum hemen alıp kendim kullanacam buda sözümdür bana bu numarayı ver sana 150 lira nakit.
işkembeden atmayalım:) işte hendek işte deve:D______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Bende de numara var 1996'da aldım ödemelerinde hiç problem yok 1 yıllık her yöne ücretsiz 120 dakika hediyesi var. Numara 0532 200 48 .. böyle balşıyor. Kaç para eder...? Numarayı bilen toplam 100 kişi vardır onlarada mesaj atar numaramı değiştirdim derim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X