Şimdi Ara

SATILIK OCZ BLADE 2X2 4 GB 1066 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünler Vatan faturalı,garantili ve kutuludur.2 aylık üründür.Zaten ürünü bilen bilir.
    Fiyatım:160 TL
    Bursa içi elden teslim edebilirim.Bursa dışı kargo alıcıdan olmak üzere Türkiye'nin her yerine indirimli olarak yollayabilirim.

Link:http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2563

Bu arada ramlerin kendi rengi siyahır ve dıştaki siyah soğutucu ile oldukça fiyakalı duruyorlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 12 Ekim 2009; 19:30:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• onu 160 a biraz zor satarsin..iyisimi sen heyecan arama 140 vereyim kargo benden???..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 14 Ekim 2009; 22:05:57 >
  • Olaya şöyle bir heyecan katalım.Ben sana bunları bedava vereyim sen de performans köşesinde yaptığın hızları ballandıra ballandıra anlatır ve övünürsün.Ne dersin?

• bu ramlarla degil heyecan yapmak kalp atislarimi bile hızlandiramaz ...yani tamam urun guzel de ole aman aman bir extreme urun degil...yani urunu kotulemek icin demiyorumda OCZ nin her tarafi extreme olsa ne olur Allah askına ...neyse konuyu dagitmayalim hayırlı satislar..zira o ramlari 160 tl ye idda ediyorum satamassin....
  • Doğru belki 160 a satamam ama 150 desem sen zaten pm atacaksın bana.Saygılar.Bu arada unutmadan kargo da benden.Hadi bakalım.Bu kadar laf ettik görelim heyecanımızı.
    Not:OCZ (OverClockerZ)-Hız Aşırtmacılar için üretilen(en azından bu amaç uğruna üretimine başlanmış) ramlerdir ve özellikle de Blade serisi için hafife alırcasına yorumlar yapmak birşey bildiğini iddia eden size yakışmıyor.

• overclock ile biraz iligili ve bilgili olsan zaten bana OCZ gereksiz yere ovmezdin ve blade serisinin pazarlamacisi gibide konusmazdin..herneyse burda senle bilgi yaristiracak degilim...benim demek istedigim her malin bir fiyati vardir..satmaya calistigin urun kendini kanıtlamis bir urun degil en bastan..yani ilaninda "urunu bilen bilir" demisinde..forumda acaba kactane blade kullanıcısı var cok merak ediyorum...tekrar soyluyorum ben urunun kotu yada ise yaramaz oldugunu soylemiyorum...benim soyledigim sadece o parayi hak etmeyen bir urun o kadar, yorumlarimi bu dogrultuda yaptımm..Ha yok arkadas yorum yapmayin isterse 500 ytl ye satarim kime ne diyorsanda mod lara rica et senin ilanina "her turlu yoruma acık" ibaresini kaldirsinlar oldumu arkadasim?...

not: ne yani simdi ben bir ram ureteyim adinada "superoverclock" diyeyim..simdi bu ram cok iyi oc olacak diye birseymi olmus oluyor...=)

• Neden bu kadar celallendin anlamıyorum.İlgilenmediğin ve kendini kanıtlamamış olduğunu belirttiğin bir ürüne teklif vermen ise ayrı bir çelişki.Neyse geriye dönük ilanlarıma bir gözat,hiçbiri yoruma kapalı değildir.Çünkü oldukça gözönünde ve temiz ürünler satarım,problem yok yani.Forum kuralları dahilinde dilediğin yorumu yapabilirsin.
    Biri ile bilgi yarıştırmak niyetinde olamam,uzman falan değilim.Bilinçli ve temiz ürün kullanan biriyim o kadar.Blade serisinden ben standart kullanımda acaip tat aldım,bilen biliden kastım da bu.Kullananlar bilir yani.Ürünün sadece bariz bir özelliğini söyleyeyim,gerçek 1066 Mhz dir.Yani anakarta taktığınız an bu hızda çalışır.
    Alan olursa memnun kalacak,satılmazsa da canım sağolsun.
    İlana heyecan kattığın için ise kocaman bir sağol sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • cevapladım dostum.

• yaw arkadas ben ne diyorum sen ne diyorsun =))...senin urunun ederini soyluyorum ben sana...140 dedim kabul etmedin...yani sanki o urunu alinca 2000mhz de stabil calisacak gibi pazarlamaya calisiyorsunda benim takildigim nokta bu...zira verdigim fiyatta gayet kabul edilebilir bir fiyatti..kabul edersin etmessin o senin tercihin..sanki ölü bir fiyat bicmisiz gibi yok bedava verim fln diyorsun birde =))...Belki bu urunu alip denemek istiyorum olamazmi?...ha birde naylon 1066 nasil oluyor onu anlamadim...=)...gercegi takinca 1066 oluyormus ya =))))...fabrikasyon 1066mhz olan butun ramlar gercek 1066mhz dir..fabrika verisindeki timing de ve voltajda 1066mhz yı bulur..cogu 1066 ramlari anakartlar 800 de calistirir..sebep anakartin ram ayarlarinin otomatikte olmasidir..sen bunu kendin kullandıgın ram in fabrika verilerine gore(uzerinde yazan voltaj ve timing) gercek hızına ayarlarsin...yani bu ram in bariz bir ozelligi degildir...kullanıcının bilincsizligidir...ayrıca dedigin olay cogu cl4 ramlar icinde gecerlidir bunlarda ellemessen cl5 ya da cl6 da calisirlar...felan fisman...herneyse...daha fazla beyin masturbasyonu yapmaya gerek yok=))

bak gel sen 140 a ver bunlari bana bu kadar tantana yaptık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 16 Ekim 2009; 19:48:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

bak gel sen 140 a ver bunlari bana bu kadar tantana yaptık?

Teklifin için teşekkürler Mehmet kardeş.Bir arkadaş ile tüm ürünlerim için pazarlık safhasındayız,olmazsa haberleşiriz.
    Bütün sıkıntı bu kadarcık olsun.
    Ayrıca donanım bilgin bayağı güçlü,takdir ediyorum.

• iyi bakalim saglık olsun... =)...

yalnız su senin x48 i dusunmuyor degilim fakat p35 platinum dan sonra degermi degmezmi bilemiyorum =)..

herneyse...hayırlı satislar o zaman
  • İyi anakarttır,ben sorunsuz kullandım.O dönem DQ6 alacaktım Bursa'da bulamadım,acilen almam gerekince bende Vatan'dan DS5 i aldım ve memnun kaldım.Platinium dan sonra değer mi bileme ben de.Hayırlısı olsun.İnşallah ihtiyacı olan ve memnun kalacak arkadaşlara satıllır ürünler.

• @rattler sabrınızı ve hoşgörünüzü takdir ettim gerçekden..
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

@rattler sabrınızı ve hoşgörünüzü takdir ettim gerçekden..
    hayırlı satışlar

Kesinlikle ben de takdir ettim.
    Hayırlı işler.
  • Arkadaşlar çok teşekkürler.Hepimiz burada dostuz,arkadaşız.3-5 lira için ne kırmaya ne de kırılmaya değmez.Canlar sağolsun,gerisi teferruat.

• evet bende takdir ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 17 Ekim 2009; 14:57:11 >
  • pm
  • Cevapladım kardeş.

• Ramler Overhaulin kardeşimize pazartesi akşamına kadar rezervedir.Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.