Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Olympus M.Zuiko 12mm f/2 Lens Satın Al 23 Kasım 2019 10:25 1 1 Satılık Olympus M.Zuiko 12mm f/2 Lens Lens optik ve kozmetik olarak tertemiz durumdadır. Ön kapak üzerinde koruma jelatini bile duruyor. Kutusu ve evrakları mevcut. Hoya UV filtre ile kullanıldı, filtreyi de beraberinde vereceğim. Olympus, Panasonic aynasız makineler, Blackmagic Pocket Cinema video kameralar, DJI Zenmuse X5 dronelar ile tam uyumludur. Üzerindeki fokus halkası ileri ve geri oynatılarak MF-AF modları arasında son derece kolay geçiş imkanı sağlar. MF moduna alındığında üzerindeki metraj ve diyafram değerleriyle hiperfokal netleme yapmak mümkün olur, bu özelliğiyle bilhassa sokak fotoğrafçılığı için çok kullanışlıdır.Lense Fotozeynep, Fotografium, Klasfoto gibi sitelerden bakabilirsiniz, sıfırı 4499 TL'dir (filtresiz fiyatı). Ben yarısının da altında bir fiyata satıyorum. Pazarlık düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Noctua fanlar [SATILDI] Corsair LPX 2x8GB 3200Mhz CL16 RAM [SATILDI] MSI B450I Gaming Plus AC Mini-ITX Anakart