Tüm skinler satılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 14 Temmuz 2022; 23:14:14 > |
Tüm skinler satılmıştır.
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiyatlar fena değil.
-
Fiyatlarım güncellenmiş ve bir miktar indirim yapılmıştır. Fade ve Vice Cuma gününe kadar rezerve.
-
Envanterin toplam buff değeri şu an 90 bin civarında, hepsini toplu şekilde 85 bine bırakabilirim.
-
İlan günceldir, fade oranı float değerine bakmaksızın 90 bin tutan skinleri 85 bine bırakıyorum.
-
Özel mesaj gönderilmiştir ..
-
Arkadaşlar takas banı açık skinleri insta sell 79 bin TL ye verebiliyorum.
Takas banı açık skinlere bynogame bile 68 bin TL ödüyor.
79 binin SS i var, isteyen olursa bynogame içinde ss koyarım. Şu an bütün takas banı açık envanterin fiyatı 85 bin TL nakit. 1 lira altına vermeyi düşünmüyorum.
Garip garip 15-20 skin seçip 50-60 bin gibi teklifler geliyor, o teklifleri kendinize saklayın. Acelesi yok, fiyatta indirim yok. Teklif satış fiyatları listede mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 11 Temmuz 2022; 1:40:2 > -
Konu günceldir, buraya pek bakamıyorum. Steamden yorum atmadan ekleyen arkadaşları kabul etmiyorum.
-
Günceldir arkadaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X