Şimdi Ara

Satılık One For All Streamer URC7935 Model Akıllı Kumanda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık One For All Streamer URC7935 Model Akıllı Kumanda...

Arkadaşlar ,

Önceden sipariş verdiğim ama sonradan kullanmaktan vazgeçtiğim One For All Streamer URC7935 model kumandayı satıyorum.Ürün yurt dışından geldiği için bugün kutu açılışını yaptım , çok kısa bir süre test ettim ve hiç kullanmadan kutuladım.

Normalde ürünü yurtdışından sipariş verdiğinizde size maliyeti toplamda ( ürün bedeli , kargo ve paketleme ücreti , ithalat ücreti depozitosu ile ) 320 TL oluyor.Ben 225 TL istiyorum.Almayı düşünen arkadaşlar iletişime geçebilir.

Ürün ; Tüm TV modelleri , Streamer Cihazları ( Özellikle Apple TV , Nvidia , Roku v.s ) ve Soundbar yada Audio Receiver olarak 3 farklı kategorideki 3 cihazı kontrol etmeye yarayan bir akıllı kumanda.

İlgilenenler PM'den ulaşşın lütfen...

Ürün linki : https://www.oneforall.com/universal-remotes/urc7935-streamer-remote

Bendeki ürün görsellleri :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 225 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam selamlar. Şimdi inceledim ürünü azcık ama internette çok sınırlı bilgi var. Kimse STB'ler ile çalıştırmayı denememiş sanırım. Benim evde Samsung TV+Digiturk+MiBox var. Sizce tüm bunları bu kumandayla tek yerden kontrol edebilir miyim? Eğer mümkünse almak istiyorum.

• Arkadaşlar, ürün satılmıştır...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.