Şimdi Ara

satılık orjinal ps2 oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde her türlü sıfır ve orjinal gümüş kaplama ps2 oyunları vardır oyunlar açılmamış olup üzerlerinde kültür bakanlığının bandrolü vardır ve fiyatları 20 ytl dir
    not : ankaradan arkadaşlara duyrulur

ilgilenen arkadaşlar pm atsın lütfen

• ntsc-j oyun varmı kardeş ps3 de oynamak için valla pes 6 ve god of war 1-2 olsa çok makbule geçerdi hemen sipariş verebilirim
  • neden 20 YTL peki? sıfır orjinal ve acılmamıs 20 ytl?
    ben izmitteyim su sorulara iyi bir cevap alırsam hemen senden pes6 god of war 2 yi alabilirim ps3 üm PAL zaten pal lazım bana oyun bu arada ayrıca mgs3 subsistence da olur
  • pes 6 ve god of war 1-2 var ve istediğiniz her türlü oyunu bulabilirim arkadaşlar oyunlar sıfır kutusunda dvd ler gümüş kaplama dır açılmamaış ve bandrollüdür
  • ilgilenen arkadaşlar pm atarlarsa onlara adresimi verebilirim ve gelir kendileri görürler oyunları " ANKARA'DAYIM " diğer illerede kargoyla gönderilir alana arkadaşlar dan referans alabilirler
  • orjinal değildir onlar
  • ntscu gt4 pes god of war 2 varsa alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    PS3 Kutulu Orjinal Oyunlar
    3 ay önce açıldı
    SATILIK PC OYUNLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal 20ytl işin sırrı ne ?
  • Resim koyabilir misin? Detaylı ve yakından çekilmiş, kitapçıklar falan. 20 YTL'ye oyun denince insan doğal olarak kıllanıyor.
  • ve neden ısrarla orjinal oyunların gümüş kaplama olduğunu söylüyorsunki madem orjinal bronzda olsa açar
  • evet ya bi kac resim kitapcık kutu vs... resim cok iyi olur
  • cevap vermedin ntsc-j varmı kopyada olsa alırım
  • Böyle bir konu açılmışken... Benimde elimde orjinal Commandos strike Force

oyunu var..NTSC/u/c..

İsteyen varsa verebilirim.
  • Evet arkadaşım orj nelse 20ytlye bende GT4 alacağım.
  • yada asya dilleri desteklidir sanmam öle yada dandik oyunlar. bir liste vermemiş ki.
  • dostum soyledıgın sekıl cok guzelde bu kadar ınsanın suphelenmesı kadar dogal bısey yok guzel bı acıklama yaparsan yıgılma olur sende bana gore...bende gow 2 pes 6 ve dt4 alırım hemen senden..
  • çalıntımı , borca karşılık mı aldın yani faturalı mı ???

neyse ben oyunlara 1 ytl den başka para vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eokbjk -- 11 Temmuz 2007; 20:03:36 >
  • harbiden bir oyunun fiyatı 20 ytl mi.hemde orjinal. Kaçak mı getirttin ne yaptın dostum:)
  • şu an sende olan oyunları bi yazarmısın arkadaşım belki bi iki tane alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.